AK PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN,

?KADINLARIMIZ SALİHA BİR EŞ VE YOLDAŞTIR?

AK PARTİ TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA YALÇIN,
Siyaset 8.03.2019 18:03:13
Haberi Sesli Oku

?Hz. Hatice´yi anlamak?  konulu programda AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın,?Kadınlarımız saliha bir eş, iyi bir yoldaş tabiki iyi de bir annedir? dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın´ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlendiği programa, AK Partili ve MHP´li kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Programa  Yalçın, eşi Filiz Yalçın ve kızı Seda Yalçın Demir ile birlikte  katıldı. Yalçın´a, AK parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Talas ilçe kadın kolları başkanı Adile Erciyes, MHP ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çelik de, eşlik etti.

?Hz. Hatice´yi anlamak? adlı programda konuşan Mustafa Yalçın Milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak, ?Kutsal saydığımız, milli ve manevi değerlerimiz olmazsa olmazımızdır. Bizim için her gün özeldir. İki günü bir olan ziyandadır. O özel ve özel olmayan olarak nitelendirdiğimiz günlerimizi iyi değerlendirmemiz lazım? şeklinde konuştu.

?KADINLAR İYİ BİR EŞ VE YOLDAŞTIR´

Van´da görev yaptığı dönemde kadın haklarına verdiği önemi örnekleriyle anlatan Yalçın, ?Toplu sözleşme metnini aldığım da kadınlarımızla ilgili maddelerin üzücü olduğunu gördüm.Anında müdahale ederek mağduriyeti ortadan kaldırdık. Dünyayabirileri gelip orada o boşluğu dolduruyor. 8 Mart´ı eleştirmek için söylemiyorum. ?Hazreti Hatice´yi anlamak? diye programlar yapıyoruz. İçine düştüğümüz girdabı anlatmak adına hatırlatıyorum. Biz bir boşluk oluşturursak birileri gelir içini doldurur. Buda öyledir.  Kadınlarımız ilk önce tatlı bir evlattır, daha sonra Saliha bir eştir, yoldaştır ve tabiî ki annedir?diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Kadınlarımızınsadece bir günde anılmasına karşıyız. Her gün kadınlarımız için özeldir. Biz Peygamber Efendimizden gelen nesilleriz. Kadınların değerini başta babalarımız olmak üzere büyüklerimiz bilir? dedi.

Hz. Hatice hakkında bilgiler veren  konuşmacı ise, ?Kendisinden sonra gelecek İslam hanımefendilerine hayatı anlama, kavrama ve yaşama konularında olduğu kadar,İslam davasına sahip çıkma hususunda da Hz. Hatice´nin eşsiz bir örnek oladuğunu ifade etti.

Program, Mustafa Yalçın´ın, eşiFiliz Yalçın´a hediye takdimi ve AK Parti ile MHP teşkilat üyesi kadınların birbirilerine hediyeler vermesi ile son buldu.

Öte yandan yine Talas AK Parti ve MHPli kadınlar  geçtiğimiz günlerde tertiplenen aile içi iletişim semineri ile dayanışmanın güzel bir örneğini vermişlerdi.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.