AK PARTİ HACILAR İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AHMET ÖVÜÇ GÜVEN TAZELEDİ

AK PARTİ HACILAR İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Siyaset 27.09.2020 15:23:00

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatı 7.Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut Başkan Ahmet Övüç güven tazeledi. İlçe Başkanı Ahmet Övüç yaptığı konuşmada, “yeni dönemde de Hacılarımız için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Pandemi süreci nedeniyle açık havada gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve parti üyeleri katıldı. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç,"7’nci Olağan Kongrenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz 3 yıllık sürede parti tüzüğünün bize verdiği görev ve yetkileri elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Yeni dönemde de Hacılarımız için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz." dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise yaptığı konuşmada, "Teşkilatlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarla AK Davanın gönüllü neferleri olarak bu bayrağı layıkıyla temsil etmeye çalışıyoruz. Bu yolda emek veren, gönül veren tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 6 genel seçim 4 yerel seçim 2 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2 referandumu anlının akıyla geçmiş bir teşkilatız. İnşallah bu çizgide Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerde belediye olarak elimizden ne geliyorsa bir taraftan yerel yönetimler olarak yaptığımız çalışmalar, diğer taraftan değerli İl Başkanımızın ve Milletvekillerimizin katkılarıyla Ankara’daki çalışmaları da bu güzel ilçemize dün olduğu gibi bugünde getirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalar neticesinde hayırseverlerimizin de katkılarıyla sadece 2020 yılında Hacılarımıza 150 Milyon Liralık yatırımı kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından kongre oy verme işlemiyle devam etti.

Kongre sonucunda olağan kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Ak Parti Hacılar İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Övüç'ün yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;Ömer Gökçe, Serkan Kaçan, Mustafa Arslan, Ekrem Yurdakul, Murat Baktır, Akkadın Sağlamtaş, Murat Demir, Aslan Yılmaz, Sabri Coşkun, Ahmet Deveci, Ejder Palaz, Merve Üstün, İrfan onur Bahar ve Mustafa Benk

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.