Akar, Büyükkılıç ve Ersoy cam seyir terası’nda

Akar, Büyükkılıç ve Ersoy cam seyir terası’nda

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliğinde Bünyan’da hayata geçirilen ‘Kayabaşı Cam Seyir Terası’na  çıkıp muhteşem manzarayı izlediler.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliğinde vatandaşlara Bünyan ilçesini zirveden izleme fırsatı sunan Kayabaşı Cam Seyir Terası Projesi’ni yerinde inceledi. 

Kayabaşı Cam Seyir Terası ve etrafındaki park, bahçe ve piknik alanı donatılarını da inceleyen Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç, son durum hakkında bilgi alıp, teras üzerinde muhteşem manzara eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.                               

İlçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Bakan Akar ile Başkan Büyükkılıç, gittikleri her ilçede olduğu gibi Bünyan’da da ilçe sakinlerinin  yoğun sevgisiyle karşılandı.             

Bakan Akar, ilçe sakinlerine hitap ederek, gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceklerini belirtirken, Başkan Büyükkılıç da “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ile birlikte Bünyan’da hemşehrilerimizle kucaklaştık. Bizleri sevgi ve ilgiyle karşılayan Bünyanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde  bulundu.                                       

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem

Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler

İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"