Kayseri´de, bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı trafik kazasında 230 promil alkollü olduğu ve kırmızı ışık ihlali yaptığı gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis cezası verilen sanık, tutuklandı.
3 Ekim 2015´te saat:16.45 sıralarında Uğur Evler Mahallesi ile Sivas Caddesi´ni birleştiren kavşakta meydana gelen olayda, Ali Ö.´nün kullandığı araç, P.M.´nin kullandığı araca çarptı. P.M.´nin aracında bulunan Mehmet Ali Çakmak hayatını kaybederken, sürücü P.M. ise yaralandı. Ali Ö. hakkında ´taksirle bir kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma´ suçundan dava açıldı.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuksuz sanık Ali Ö. ve Mehmet Ali Çakmak´ın şikayetçi eşi V.Ç. ve şikayetçi P.M. ile avukatlar hazır bulundu.
Kazada hayatını kaybeden Mehmet Ali Çakmak´ın şikayetçi eşi V.Ç. mahkemede, "35 yaşındayım, 3 çocuğum perişan. Eşimin annesi de kahrından hayatını kaybetti. Bu adamın alkol sevdası ve kırmızı ışıkta geçmesi yüzünden hayatımız mahvoldu. Bu adam ise elini kolunu sallayarak geziyor" diye konuştu. Sanık Ali Ö. ise söyleyecek bir şeyi olmadığını ifade etti.
Cumhuriyet savcısı mütalaasında sanık Ali Ö.´nün asli kusurlu olduğu, hız limitini aştığı ve kırmızı ışık ihlali yaptığı gerekçesiyle sanığın cezalandırılıp, tutuklanmasını talep etti.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık Ali Ö.´ye ´bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma´ suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezası vererek, 1 yıl ehliyetine el konulmasına hükmetti. Sanık Ali Ö., adliye polisi tarafından kelepçe takılarak, gözaltına alındı. Sanık daha sonra ekiplere teslim edilerek, cezaevine gönderildi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.