Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “OSB’lerimiz üretim üssü olarak nitelendirilen ve haklı gururla paylaştığımız değerimizdir” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri tarafından yönetim binası girişinde karşılandı. Kayseri OSB Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah sizlerin şahsında tüm organize sanayilerimizdeki kardeşlerimize helalinden bol rızık versin. OSB bizim gururumuz, yaptığı çalışmalarla, ihracatıyla, ürettikleriyle, marka değeriyle, mobilyanın başkenti olarak Kayseri’mizin her zaman en önemli merkezlerinden birisidir” dedi. Organize sanayilerin üretim üssü olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Hem Mimarsinan organizemiz hem İncesu organizemiz hem de sizlerin başında bulunduğu büyük organizemiz, şehrimize, serbest bölgemize, katma değer sağlayan, istihdama vesile olan, üretim üssü olarak nitelendirilen ve haklı gururla paylaştığımız değerimizdir. O açıdan sizleri tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Büyükkılıç, Kayseri’nin takdir edilen ve örnek gösterilen şehir konumunda olduğunu belirterek, “Şehrimiz kendisinden her yönüyle söz ettiren, paylaşılan, takdir edilen konuma gelmiştir. Gerek yerel yönetimlerde emeği geçenlere, gerekse şehrimize katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve paydaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Cumanız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ise; “Sizlerin bu şehre çok büyük hizmetleri, emekleri var. Bizler, Organize Sanayi Bölgesi olarak uyum içerisinde çalışacağız” diyerek, Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Üretim ve istihdama yönelik istişarenin de yapıldığı ziyaretin ardından Büyükkılıç ve OSB Yönetim Kurulu üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.