ASKON'DAN KURUMLARA MASKE DESTEĞİ

ASKON

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği - ASKON Kayseri Şubesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında kurumlara maske desteği vermeye devam ediyor.

ASKON Kayseri Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Şube Başkan Ali Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’ü ziyaret ederek, maske takdiminde bulundu.

Özcan, burada yaptığı konuşmada, zor süreçlerden geçtikleri bu günleri el birliği ile atlatılacağının altını çizip, bu sürece destek veren basın mensuplarını sunarak  "İnanıyoruz ki el birliği ile memleketimizi her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz. Kıymetli basın çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Temsilen Kayseri Gazeteciler Cemiyetimize de maske takdiminde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Kayseri'deki tüm kurumlar iş birliği yaptığında kara bulutların hızla dağılacağını ve mutlu, güzel günlerin geleceğini vurgulayan Özcan "Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Birlikteliğimiz devam ettiği sürece biz yarı yolda kalmayız. Bizler cesaretimizi korumalıyız çünkü bu ülkenin geleceği aydınlık olacak. Pozitif düşünce ile birleşen pozitif eylem başarıyla sonuçlanır. Tüm pozitifliğimiz ile bu günleri yeni başarılarla aşacağız." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı
Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe