Kayseri´de yaşayan ve doğuştan sol kolu olmayan 3 aylık Ayşe Su bebeğin ailesi, yardım bekliyor.
Kayseri´de 3 ay önce ailesinin 2. çocuğu olarak dünyaya gelen Ayşe Su´nun hikayesi, yürek burkuyor. Baba Erdönmez, "3 ay önce kız çocuğum dünyaya geldi. Annesinin karnındayken sol kolunun olmadığını öğrendik. 1 kilo 120 gram olarak doğdu. Doğduktan sonra 1.5 ay fakültede yattı. Hastaneden çıktıktan sonra çevremdekiler bana çocuğum için devletten yardım parası alabileceğimi söylediler. Nisan ayının 18´inde sağlık kurulundan randevu alarak çocuğumu götürdüm ve kontrollerini yaptırdım. Kurulda yüzde 60 engelli raporu verdiler. Bundan önce Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile görüşmüştüm ve çocuğumun durumu anlatınca bana, ?Yüzde 40 ve üzeri rapor aldığınız takdirde sosyal hizmetler gereken yardımı yapacaklar´ dedi. Raporu aldıktan sonra eşim gitti. Raporun üzerinde ağır engelli yazmadığı için bir şey yapamayacaklarını söylemişler. Ben asgari ücretle çalışan bir insanım" ifadelerini kullandı. Kızı için yardım beklediğini kaydeden Erdönmez, "Ben devlet büyüklerimden konuyla ilgili yardım istiyorum. Başka bir şey istemiyorum" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri de alınan doktor raporunda ´Ağır Engelli´ yazmadığı için yardımın yapılamayacağını bildirdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.