Güncel
27 Temmuz 2016 - 16:11
Güncelleme: 27 Temmuz 2016 - 16:11

BAKAN ÖZHASEKİ KIZILAY MEYDANI´NDAN SESLENDİ

?BU ALÇAKLARIN ŞEYTANİ PLANLARI HENÜZ BİTMEDİ?

BAKAN ÖZHASEKİ KIZILAY MEYDANI´NDAN SESLENDİ
Haberi Sesli Oku

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Demokrasi Nöbetinin 12. Gecesinde Kızılay Meydanı´nı dolduran Başkentlilere seslendi? Bakan Mehmet Özhaseki konuşmasında bu örgütün İslam Dini ile hiçbir ilgisi olmadığını belirterek ?"İslamı değiştirecek kadar alçalan bu adamların şeytani planları hala bitmedi? ifadesini kullandı?
Darbeyi bedenini siper ederek durduran, sonrasında ise demokrasi nöbetini aralıksız sürdüren vatandaşların arasına karışan ve nöbete katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Kızılay Meydanı´nda da Cumhurbaşkanlığına ait otobüsten vatandaşlara hitap etti.
Yıllardır kendini saklayan ve "abi" diye tabir edilen kişilerin yaptığı ihtilal kalkışmasıyla 250 vatandaşı şehit verdiklerini ifade eden Özhaseki, bu kadar şehit ve bin 500 yaralıya rağmen kalkışmanın başarıya ulaşamadığının altını çizip, kalkışmayı gerçekleştirenlerin ilk hedefinin Cumhurbaşkanını devirmek olduğunu dile getirerek, "Cumhurbaşkanının olmadığı bir ortam, tamamıyla tespihin dağıldığı bir ortam olacaktı. Sonra bu ülkede iç savaş çıkarmak istiyorlardı. İç savaş çıkan ülkelerin haline bir bakın, Suriye´nin, Irak´ın haline bir bakın. Burada bir iç savaş çıktığında ne olacağını bir düşünün. Sadece bu Türk milleti değil, tüm gönül coğrafyası üzülecekti bu işe." diye konuştu.
Kalkışmanın sonuca ulaşmamasının, halk ile Cumhurbaşkanının iradesiyle olduğuna işaret eden Özhaseki, 15 Temmuz´da yaralananları ziyaret ettiklerini kaydetti.
Özhaseki, yaralananların anlattığı tüm hadiselerin birer kahramanlık destanı olduğunun dile getirerek, darbecilerin bu ortamı hazırlamak için neredeyse 40 yıl emek verdiğini anlattı. Bu ortam için dinin de kullanıldığına dikkati çeken Özhaseki, ülkenin içine sızmak isteyen bu terörist yapının kendilerini saklamaya yönelik bu yönteme başvurduğunu aktardı.
Bakan Mehmet Özhaseki, bu örgütün İslamla hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, şöyle konuştu:"İslamı değiştirecek kadar alçalan bu adamların şeytani planları hala bitmedi. Elbette deprem geçti, gözümüz aydın ama artçılar gelebilir. Bunlar tamamen yok edilinceye kadar inşallah nöbete devam edeceğiz. Neden olağanüstü hal ilan ediyoruz? Olağanüstü hali halk için değil, biz kendimiz için ilan ettik. Sizin yaşamınızda bir şey değişmeyecek. Biz elimiz rahatlasın diye OHAL çıkardık. Bunların mallarına el koymak ve bunlardan hesap sormak, kolayca kurumlardan atmak için çıkardık. Milletin malı, millete dönecek. Bunlardan hesap sormazsak bu dünya bize dar olsun."
Kızılay meydanından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne geçen Bakan Mehmet Özhaseki; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nın açtığı stantta vatandaşlara pide, ayran, çay ve su ikram etti.
Sabahın ilk saatlerine kadar süren nöbette vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Bakan Özhaseki; birlik ve beraberliğin önemine değindi. Özhaseki; ?Millettimiz; vatanını, toprağını, bayrağını sahiplenmiş, büyük oyunu bozmuştur? dedi

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14