Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her akşam bir mahallede semt halkı ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendiriyor, taleplerini dinleyerek çözüme ulaştırıyor.
Hacı Şaban Suluhan Camii´nde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve mahalle sakinleri ile birlikte Teravih namazını kıldıktan sonra Gökkent Mahalle halkı ile sohbet eden ve Gökkent Sosyal ve Spor Tesisleri´nde ikram edilen çayı içen Başkan Başkan Büyükkılıç, Gökkent Mahallesi´nin şehrin prestij mahalleler içinde yer aldığını çünkü yeni inşa edilen ve alt yapısı ile büyüyen ve gelişen bir semt olduğunu söyledi.
Gökkent Mahallesi´nde teravi namazı sonrası akşam gezisinde Büyükkılıç, Gökkent Mahallesi´nde planlı bir yapılanma gerçekleştirildiğini çok katlı binaların yükseldiğini ancak bunun yanında alt yapı ve sosyal gelişmeleri ile kamu yatırımlarıyla bütünlük sağlayarak birlikte büyüyen ve gelişen bir semt olduğunu sonuçta Melikgazili olmanın keyfini ve farklılığını yaşadıklarını kaydetti.
Her akşam bir mahalle gezisini değerlendiren Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Melikgazi ilçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz. Her akşam Teravi namazı sonrası mahalle ziyareti gerçekleştirerek halkımız ile beraber oluyoruz. Ramazan ayının ilk gününden itibaren iftar ve teravi olmak üzere ayrı ayrı semtlerde halkımız ile buluşuyoruz. 23 günde 35 farklı mahallede halkımız ile birlikte olduk, sohbet ettik? dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.