Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde yapımı devam eden KAPALI PAZAR YERİ İLE SOSYAL VE SPOR TESİSİ inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kapalı Semt Pazaryeri ile Sosyal ve Spor tesislerin tamamlanması ile Gökkent Mahallesine yeni misyon ve vizyon kazanacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinin yeni kurulan ve alt yapı sorunu olmayan planlı gelişimi ile örnek mahallerden biri olduğunu kaydetti?
Gökkent Bölgesinin özellikle kooperatiflerin büyük ilgisi olan bir mahalle olduğunu çünkü imarlı arsaların yapılanmaya hazır olarak bulunduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Gökkent Mahallesi kendi halinde ama planlı bir şekilde büyüyen ve gelişen semtimizdir. Her geçen gün bina sayısı dolayısı ile nüfusu artmaktadır. Artan nüfusun ihtiyacı bölge halkının istekleri olmaktadır. Gökkent mahallesinde halk toplantılarında bizden kapalı pazaryeri ile sosyal ve spor tesisleri isteğinde bulundular. Bu istek haklı bularak bizde projelendirdik ve inşaatına başladık. Kapalı semt pazaryeri yine çok amaçlı inşa edilmektedir. Otopark, toplantı salonu, kurban kesim yeri gibi, ayrıca sosyal ve spor tesisi ile bir arada inşa edilerek hizmette bütünlük sağlanmak istenmiştir. Çocuklarımızı seviyoruz ve onları önemsiyoruz. Onlar için bu arada oyun guruplarını yeniliyoruz. Gökkentliler de Melikgazili olmanın farkını hizmetlerden yararlanarak yaşıyorlar ? değerlendirmesinde bulundu?
Gökkent Mahallesinin çarşı mesafesinin uzak olduğunu bu açıdan semtlerinde kapalı pazaryerinin bulunması gerektiğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, pazaryeri, sosyal ve spor tesisleri ile mahalle halkının sosyal yaşamında da değişim olacağını çünkü yeni sosyal alanların mahalleye kazandırılacağını sözlerine ekledi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri genelinde don olaylarına karşı uyarı yapıldı.
TFF 3. Lig 2. Grup 14. hafta mücadelesinde Erciyes 38 FK, sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi’nin 780 metrekarelik çatı alanında yenileme çalışması başlattı.
Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Goalball tanıtımı ve dostluk müsabakaları düzenleyerek görme engelli sporcularla farkındalık ve kaynaşma etkinliği gerçekleşti
Kış aylarında yaşanabilecek yoğun kar yağışı ve buzladan etkilememek için hazırlıklarını tamamlayan Melikgazi Belediyesi, kar yağışına karşı gerekli tüm planlamaları yaptı.
Kayseri'nin Tomarza ilçesinde afetlere hazırlık kapsamında yapılan Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İlçe Kaymakamı Selim Eser başkanlığında yapıldı.
Talas Belediyesinin Ali Dağı ve Erciyes manzaralı Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde satışa sunduğu prestijli villa parselleri için geri sayımda sona gelindi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, Şubat ayında yer tesliminin yapılıp kavşak inşaatına başlanacağını söyledi.
KAYMEK, KPSS AGS adayları için deneme sınavı düzenleyerek sınav pratiği sağladı. Birebir etüt desteği sunan KAYMEK’te, hafta sonu LGS’ye hazırlanan öğrenciler de deneme sınavına girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Yeni sezon 18 Aralık’ta başlayacak, ilk etapta Tekir Kapı 13 No’lu pist kayak severleri ağırlayacak.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 15 Aralık’ın UNESCO tarafından “Dünya Türk Dili Ailesi Günü” ilan edilmesi kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı’na katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 17 Aralık 2016’da Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısının 9’uncu yıl dönümünde mesaj yayımladı. Detaylar Haberimizde...
Kayseri'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji uyarıları sonrası Kocasinan Belediyesi, kar ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını açıkladı.