BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

İNECİK MAHALLE HALKI İLE KUCAKLAŞTI?

İnecik  Mahallesi´nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, İNECİK Mahallesi ile ilgili olarak doğal ve bitki örtüleri ile bağ ve sayfiye alanı olarak bilinen mahalle sakinlerine; DEĞİŞİME, YENİLENMEYE ve GELİŞMEYE hazır olun mesajı verdi.

 İnecik Mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Vatandaşların İnecik mahallesine yapılaması istenilen talepleri olduğunu ve bu taleplerin başında doğalgaz geldiğini belirtti.

İnecik  Mahallesine bağ ve sayfiye alanlarının yoğun olduğu, bu bölgenin Kayseri sosyal yaşam tarihinde adeta tarihi bir mekan olduğunu gerçekleştirilen çalışmalar ile şehrimize yakışır bir konuma geldiği belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç  ?İNECİKgönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Bu eşsiz doğal güzelliklerin havası artık kirlenmeyecek ve kirli olmayacak. Mahallenin bir bölümünde ise çok katlı binalar yer almaktadır. Dolayısı ile İNECİK kendine özgü bir yerleşim alanımızdır? değerlendirmesinde  bulundu?

Başkan  Büyükkılıç, havası ve suyu ile doğal ve tarihsel güzellikleri içinde barındıran İNECİK Halkının daha rahat ve daha huzurlu bir mahalle de oturmanın keyfini yaşayacaklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı
Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu
Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor
Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti
Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet
Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu
“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”