Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her gün demokrasi nöbeti için gittiği Cumhuriyet Meydanı´nda gece boyunca birkaç kez alanı dolaşıyor ve vatandaşları dinliyor. Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin yedinci gününde yüz binlerin düşüncesine tercüman olan Hatice Çolak Teyze ile karşılaştı. Hatice Teyze, kaç gündür gözyaşı döktüğünü belirterek "Vatanıma, milletime, devletime kurban olurum" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbeti tutan halkın içerisine sürekli giriyor ve onlarla sohbet ediyor. Başkan Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nı gezerken elinde bayrağıyla demokrasi nöbetine gelen Hatice Çolak ile karşılaştı. Başkan Çelik, Hatice Teyze ile bir süre sohbet ederek hal hatır sordu. Yaşananlar nedeniyle günlerdir gözyaşı döktüğünü belirten Hatice Çolak, "Vatanımıza, milletimize, devletimize kurban olurum" ifadelerini kullandı. Hatice Çolak, Başkan Çelik´e de "Allah sizleri korusun" diye dua etti.
Başkan Mustafa Çelik, gece boyunca Cumhuriyet Meydanı´nın dört bir köşesini dolaştı ve katılan tüm vatandaşlarla selamlaşmaya çalıştı. Bir ara vatandaşlarla birlikte oturup çiğ köfte yiyen Başkan Çelik, bir başka grupla da bir süre oturarak çay içti. 
GELİN İLE DAMAT DA NÖBETE KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Cumhuriyet Meydanı´ndaki demokrasi nöbetine katılanlar arasında bulunan gelin ve damatla da karşılaştı. Başkan Çelik, düğün gecelerinde nöbet için Cumhuriyet Meydanı´na gelen Derya ve Sefer Tüysüz çiftini kutlayarak, "Doğrusu evlatlarımızın bu denli hassas olması, bu dertle dertlenmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor ve gururlandırıyor. Genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.
Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da genç çifti kutladı.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.
Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...
Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.