Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Sanayi Odası´nı (KAYSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve ekibini tebrik etti.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i misafir etmenin memnuniyeti içerisinde olduklarını açıklayan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ?Bu güne kadar başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda gördük, bundan sonrada yapacağımız ortak projeler olsun diğer projeler olsun her türlü desteği vereceğinizi biliyoruz. Biz de o azimle, yenilenmiş bir yönetimle, genç arkadaşlarımızın da desteği ile Kayseri ve ülke sanayisi için daha fazla çalışacağız. Hem ziyaretiniz hem de vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz? dedi. Hem iade-i ziyaret hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, ?Yeni yönetiminizle birlikte Kayseri Sanayisini daha ileri noktalar taşıyacağınıza inancımız tamdır. Şehrimizdeki uyum kültürü ile Türkiye´de adından daha fazla söz ettiren kayseri sanayisi için hep birlikte çalışacağız. Ben tekrardan göreve yeni gelen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum? ifadelerini kullandı.
Başkan Çelik, özellikle yeni sektörler, yeni pazarlar ve katma değeri daha yüksek ürünler konusunda çalışmalar yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.