Mahalli idareler seçimlerinin ardından Hacılar Belediye Başkanı olarak seçilen Bilal Özdoğan´a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Özdoğan´ı makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar dileyerek tebriklerini iletti.
Başkan Özdoğan´ın Hacılar´ın yaşam standartlarının yükselmesine büyük katkı sağlayacağına emin olduklarını söyleyen KTO Başkanı Gülsoy yaptığı açıklamada, ?Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun Sayın Başkanım. Hacıların insanlarına, şehrimize, ekonomisine, ticaretine, yaşam standartlarının yükselmesine büyük katkılar vereceğinize eminiz. Allah´ım utandırmasın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hep birliktebu şehrin ekonomisine katkıda bulunacak ve ticaretini yükseltmek için birlikte çalışacağız. Sizlerde sivil toplum kuruluşlar ile uyum içerisinde çalışan ve sıcak ilişkiler kuran insansınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Tekrar tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? ifadelerini kullandı.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise, ?KTO, ilimizin toplumsal ve meslek örgütlerinin başında geliyor. Sağ olsun Başkanım hem adaylık sürecimizde hem daha sonraki süreçte her zaman bizi yürekten gönülden destekledi. Bunu da samimiyetle ifade etti, Allah razı olsun. Biz yerel yönetimler olarak ticaretin, sanayinin, ekonominin gelişmesi ve kalkınması için üzerimize ne düşüyorsa, dün olduğu gibi bugünde hep beraber el birliği içerisinde, iş birliği içerisinde güzel işler yapacağız. İnşallah bizde edindiğimiz bilgileri, deneyimleri ilçemize yansıtmak adına Başkanlığımızdada ekibimizle birlikte güzel işler yapmak için iyi işler yapmak için yola çıktık.? Şeklinde konuştu.
Diğer yandan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan, Otobüsçüler Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Demirciler Odası Başkanı Mustafa Soyaçıkgöz, Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selim Atasoy ve Halıcılar Odası Başkanı Ercan Efiltiile birlikte Başkan Özdoğan´ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Hacılar için Başkan Özdoğan´ın her zaman yanında olduklarını söyleyen Başkan Övüç yaptığı açıklamada, ?Yeni bir maratondan çıktınız. Allah hayırlı mübarek eylesin. Politikada güzel bir söz var. İyi gören göz, yorulmadık diz ister. Geçen sene çıraklığını, kalfalığını yaptınız. Bu sene de inşallah ustalığınızda Hacılar eyaletimize iyi bir başkanlık yapın. Bizde her zaman her dakika esnaf ve sanatkârlar olarak emrinizdeyiz. Yetişemediğiniz yerlerde aramanız yeterli. Bizim telefonumuz 24 saat açık. Kalp kapımızda her zaman açık. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İlçemiz için başarılı çalışmalarınız olur. Bizde sizlerle iftihar ederiz. Şimdiden Allah gücünüzü, kuvvetinizi artırsın.? Dedi.
Başkan Özdoğan iseziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar OdalarıBirliği´nin, bağlı odalarla birlikte her zaman kendilerine destek olduklarının altını çizdi. Özdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
?Gerek aday adaylığım sürecimizde gerekse adaylık sürecimizde bizlere en kalpten desteği veren odalarımız oldunuz. Bunuda yakından hissetmenin tabiki mutluluğunu, gururunu yaşadık. İnşallah bize olan güveninizide boşa çıkartmayacağız. Bize olan teveccühünüzüde boşa çıkartmayacağız. Hep Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibikoşan, terleyen bir Cumhurbaşkanı varken bizim durmamız, bizim yürümemiz olmaz.Bizimde koşup terlememiz lazım. Memduh Başkanımın dediği gibi durmak yok yola devam değil, durmak yok koşmaya devam anlamında icraatlarımız olacak.İnşallah güzel işler doğru işler yaparız. Edindiklerimizi ilçemize katarız.Çünkü makamlar çalıştıkça bir şeyler alınacak yerler değil, birşeyler katılacak yerlerdir.Çalıştıkça gelişeceğiz,geliştikçe çalışacağız. Koşacağız, koşturacağız. Tüm ekibimizlede inşallah ilçemize, ilimize layık hizmetler sunmaya çalışacağız.?
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.
Kayseri'de hizmet verecek nöbetçi eczane listesini sizler için derledik. Şehirde 22 Ocak 2026 tarihinde 14 eczane akşam hizmet verecek. Detaylar haberimizde....
Kayseri Amatör Telsizciler Derneği Başkanı Yavuz Altıntop, 2025 yılı içinde 3 bin 280 amatör telsizci yetiştirdiklerini belirterek, olağanüstü durumlarda telsiz haberleşmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.
Kayseri'de bugün sosyal medya gündemini hangi paylaşımlar oluşturdu? İşte gün içerisinde paylaşılan ve öne çıkan sosyal medya paylaşımları.