BAŞKAN PALANCIOĞLU İŞÇİLERE AŞURE DAĞITTI

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ile birlikte Muharrem Ayı dolayısıyla teknik birimler şantiyesinde çalışan işçilerle bir araya gelerek işçilere aşure ikram etti.

BAŞKAN PALANCIOĞLU İŞÇİLERE AŞURE DAĞITTI
Yaşam 5.10.2017 18:25:16
Haberi Sesli Oku

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ile birlikte Muharrem Ayı dolayısıyla teknik birimler şantiyesinde çalışan işçilerle bir araya gelerek işçilere aşure ikram etti.

Muharrem Ayı´nın dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Teknik birimler şantiyemizde işçi kardeşlerimize aşure ikram ettik. İnşallah Muharrem Ayı birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Muharrem ayı özel ve anlamlı bir aydır. Mübarek ve bereketli bu ayın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmesini dilerim." dedi.

Aşure dağıtımından önce işçilere belediye hizmetleriyle ilgili kısa bir değerlendirme de bulunan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Sizlere çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Yalnız benim için çalıştığınızı düşünmeyin. Bu vatan, bu millet ve İslam Alemi için çalışıyorsunuz. Talas´ta birey olarak en iyisini yaparsak, ülkemiz en iyi yere gelmeye layıktır. Birlik ve beraberlik son derece önemli. Talasımız sizlerin çalışması ve gayretiyle daha farklı ve güzel bir yere gelecek. Bu ülkeye hizmet etmek istiyorsanız kamu malına kendi malınız gibi sahip çıkmanız lazım. Hep birlikte hizmet çıtamızı daha da artıralım inşallah." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu ile birlikle işçilere aşure dağıtan Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise, ?Muharrem Ayı olması dolayısıyla hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi açısından işçilerimize Başkanımızla aşure ikram edip bu dostluğu pekiştirelim dedik. Birliğimize ve kardeşliğimize vesile olsun inşallah. Biz Talas´la çalıştığımız için çok şanslıyız. Talas Kayserimizin göz bebeği.? diye ifade etti. 

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.