Hemen her gün gerek makamında gerekse mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu hemşehrilerimizle her zaman iç içe olarak sorun ve talepleri dinlemeye büyük önem verdiklerini ifade etti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Sık sık esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinlerken bizlerde belediye olarak çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Bu güne kadar halka iç içe birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Hiçbir Vatandaşımızı mağdur etmeden gece gündüz demeden aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yatırımlarımızı ve projelerimizi artırarak devam ettireceğiz. 7´den 70´e vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
Her gün farklı vesilelerle ile farklı mahallelerde vatandaşlarla buluştuklarını belirten Başkan Gülcüoğlu; ?Biz Bünyan´da büyük bir aileyiz. Proje ve hizmetlerimizi de bu çerçevede ortak akılla belirliyoruz. Halkımızla her an iç içeyiz. Sürekli olarak mahallerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlar için neler yapabileceğimiz kendileriyle birlikte konuşuyor sorunlara yerinde çözüm buluyoruz? diye konuştu.
Vatandaşlar ise ?Başkanımızın kapısı herkese açık hiçbir zaman ulaşılamayan bir yönetici olmadı. Makamına gidiyoruz biz gitmesek kendisi sağ olsun sık sık ziyaretlerimize geliyor. Sokakta, çarşıda, pazarda mutlaka karşılaşıyoruz. Sıkıntılarımızı paylaşıyoruz? dediler.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.