Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir dünya markası olan Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nin sadece hafta sonu yerli ve yabancı olmak üzere 85 bin ziyaretçiyi ağırladığını hatırlatarak “Erciyes, hafta sonu kayakseverlerin akınına uğradı. Erciyes’in karı, Kayseri’nin kârı olmaya devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İç Anadolu Bölgesi’nin birinci, Türkiye’nin beşinci büyük dağı unvanına sahip olan Erciyes’te, Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından yönetilen Erciyes Kayak Merkezi’ne hafta sonu 85 bin ziyaretçi geldiğini belirterek şunları kaydetti “Erciyes Kayak Merkezi bu hafta sonu da kayakseverlerin yoğun ilgisiyle adeta dolup taştı. Ukrayna, Rusya ve Polonya’dan charter seferleriyle, ayrıca Latin Amerika ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden tarifeli uçaklarla Erciyes’e kayak yapmaya geliyorlar. Bunun yanı sıra okulların yarıyıl tatili ve hafta sonunu da fırsat bilen Kayserililer Erciyes Kayak Merkezi’ne akın etti. Sadece bu hafta sonu 85 bin ziyaretçiyi Erciyes’te ağırladık. Misafirlerimiz kayak, kızak, snowboard, teleferik gibi bol aktiviteli, keyifli zaman geçirdiler”
Erciyes Kayak Merkezi’nde gündüz kadar gece de kayağın büyük ilgi gördüğünü hatırlatan de Başkan Büyükkılıç şöyle konuştu “Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinde yapılan gece kayağı, Erciyes’imizde de özel olarak aydınlatılan pistte sömestr tatili boyunca tatilcilere kayak deneyimi sunuyor. Bu muhteşem doğanın ve birbirinden güzel kayak pistlerinin tadını çıkarmak için herkesi bir gün mutlaka Erciyes’e bekliyoruz. Bu vesileyle ülkemizin ilk ve tek dağ yönetim şirketi Kayseri Erciyes A.Ş. yönetimine ve tüm ekibine teşekkür ediyorum”
Başkan Büyükkılıç, dünyanın en büyük sertifikalandırma kuruluşu Bureau Veritas tarafından verilen sertifika ile dünyada ilk defa “Güvenli Kayak Merkezi” sertifikasına sahip olan Erciyes Kayak Merkezi’nin, bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradığını vurgulayarak, Türkiye’nin incisi, Kayseri’nin sembolü, dağcılık ve kış sporları alanında 19 mekanik tesisi, 112 kilometrelik 41 kayak pisti ile cazibe merkezi olan Erciyes’in karının, Kayseri’nin kârı olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.