Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve 3 ana kademedeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ulaşım birimlerinden; bu alanda yapılan ve yapılacak olan yatırımlarına ilişkin detaylı brifing aldı.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetimi, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve yönetimi, AK Parti Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, genel sekreter yardımcıları Bayar Özsoy, Ali Hasdal, daire başkanları ve ulaşım birimi ekipleri katıldı. Toplantıda ulaşım birimleri tarafından kentte yapılan, yapılmakta olan ve yapılması planlanan ulaşım projeleri hakkında detaylı sunum yapıldı. Kent genelinde ulaşım alanında yapılan hizmetler, yeni yapılacak çalışmalar ve alternatif yollar ile ilgili konuların masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, trafik kurallarına uyma noktasında bir kültür oluşturulması gerektiğine dikkat çekerek, “Yol konforu arttıkça ulaşım ağında kurallara uymayınca sıkıntılar da artıyor. Otoban gibi yollarımız olunca, avantaj olduğu gibi dezavantaj da oluyor. Hepimizin kurallara uyması lazım. Bu konuda bir kültür oluşturmamız lazım. Medeniyetin gereği bunu gerektiriyor. O anlayışla da birbirimize nezaket kuralları içerisinde hatırlatmamız lazım” diye konuştu.
"Yeni asfalt plentimiz faaliyete geçti. Bu bizim için, şehrimiz için önemli bir yatırımdı"
Gerçekleştirilen sunum için teşekkür eden Büyükkılıç, “Katılımlarından dolayı değerli il başkanımıza, yönetimimize, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok iş yapmak iyi ama bunu anlatıp paylaşmak çok daha iyi olsa gerek” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, emeği geçen mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, daha konforlu daha güvenli ulaşım için hizmetlerin süreceğini vurgularken, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da vatandaşlardan gelen talepleri Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerine ilettiklerini belirterek, yapılan sunumdan dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı da daire olarak yapılan yatırımlarla ilgili bir sunum gerçekleştirerek, geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen asfalt plenti ile ilgili bilgiler de aktardı. Harmancı, “Yeni asfalt plentimiz faaliyete geçti. Bu bizim için, şehrimiz için önemli bir yatırımdı. Şu anda Kayseri’nin en modern plenti bizde. Yıllık 1 milyon ton agrega üretimimiz var. Burada emeği geçenlere, başta sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Sedat Erdoğan ise, kentte gerçekleştirilen trafik ve sinyalizasyon başta olmak üzere akıllı şehir uygulamaları hakkında sunum yaptı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.