Başkan Büyükkılıç'tan Huzurevi sakinlerine bayram jesti

Başkan Büyükkılıç'tan Huzurevi sakinlerine bayram jesti

Başkan Büyükkılıç
Güncel 8.07.2022 15:10:00

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri protokolü, Büyükşehir Belediyesi Hacı-Rukiye Gazioğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek, ulu çınarların bayramını kutladı. Başkan Büyükkılıç, huzurevi sakinlerine Çanakkale gezisi sözü verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi ziyaretinde, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Enerji ve Tabii Kaynaklar önceki dönem bakanlarından Taner Yıldız, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Haldun Taşan, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Vedat Öncel, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve il protokolü katıldı. Burada, ulu çınarlara gül, karanfil ve sürpriz hediyeler dağıtarak, onların bayramlarını tebrik eden Büyükkılıç, huzurevi sakini yaşlılar ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Başkan Büyükkılıç, huzurevi sakinlerine ev sahiplikleri adına teşekkür ederek, “Canlarımız, büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bayramınızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara eriştirsin diye dua ve temenni ediyorum. Sizler bizim dua kaynaklarımızsınız” şeklinde konuştu. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise yaptığı konuşmada, “Dualarınızı bize eksik etmeyin, sık sık geleceğiz inşallah” derken, Enerji ve Tabii Kaynaklar önceki dönem bakanlarından Taner Yıldız da her birini saygıyla, sevgiyle selamladıklarını söyledi.
Vali Çiçek, Koramaz Vadisi’ne gezi düzenlenip düzenlenmediğini sorunca, huzurevi sakinleri Koramaz Vadisi'ne gittiklerini ifade etti. Huzurevi sakinlerine Çanakkale gezisi sözü veren Başkan Büyükkılıç da, “Ulu çınarlarımızı Çanakkale’ye götürelim. Orada misafir edelim, şehitlerimize dua edelim” diye cevap verirken, Bakan Yıldız ise “Büyükşehir Belediye Başkanımız her zamanki gibi bir bayram jesti yaptı, teşekkür ederiz” dedi. Huzurevi sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın destekleriyle huzurevi sakinlerinin evlerinde huzurlu bir şekilde yaşadıklarını belirterek, hürmetlerini ve saygılarını ilettiler.
Huzurevi ziyaretinde, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’ndeki yaşlı vatandaşların oluşturduğu Ulu Çınarlar Korosu da, Türk Halk Müziği Sanatçısı Namık Kemal Bilgin ile birlikte huzurevi sakinlerine konser verdi.

Haber Kaynak : İHA

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.