Başkan Büyükkılıç’tan  “Kahramanmaraş” Çıkarması

Başkan Büyükkılıç’tan  “Kahramanmaraş” Çıkarması

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tarihi Kentler Birliği toplantısı için gittiği Kahramanmaraş’ta Şairler Tepesi, Kahramanmaraş Kalesi ile Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi ve Kütüphanesi’ni gezdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Tarihi Kentler Birliği toplantısı için gittiği Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaret ve gezilerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Tarihi Kentler Birliği 2022 Yılı Meclis Olağan 1’inci Toplantısı’na katılan Başkan Büyükkılıç, gerçekleştirilen toplantının ardından Kahramanmaraş Kalesi ile Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi ve Kütüphanesi’ni gezerek, incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş gezisi sırasında Erciyes Üniversitesi öğrencileriyle de karşılaşan Büyükkılıç, gençlerle keyifli bir memleket sohbeti etti.

Başkan Büyükkılıç, ev sahipliğinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ederek, “Ülkemizin her yeri her şehri ayrı güzel. Kurtuluş Savaşı’nda “Kahraman” unvanını alan Maraş’ımız da bu güzel şehirlerimizden bir tanesi” dedi.

Tarihi Kentler Birliği Kahramanmaraş Buluşması kapsamında Müze Özendirme Yarışması Ödül Töreni’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ahi Evran Esnaf ve Sanatkârlar Müzesi projesi ile ‘El Sanatları ve Zanaat Müzeleri’ kategorisinde hak ettiği ödülü Tarihi Kentler Birliği’ne başkanlık eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün elinden almıştı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi
Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı