Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Karadeniz Caddesi’nden Tayfun Caddesi’ne kesintisiz ulaşım sağlayacak olan yol için gecekonduların yıkım çalışmalarını inceledi. Yavuzlar, Gaziosman ve Yunusemre bölgesinde kangrene dönen imarsız gecekondu yapıları, istikrarlı bir şekilde birer birer çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, yıkım işleminden sonra başlanacak olan yeni yolun Kayseri’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yavuzlar Mahallesi’nde kronik imar sorununun çözümlenmesiyle başlayan eski evlerin yıkım çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, çalışanlara kolaylıklar diledi.
Mülkiyet sıkıntıları nedeniyle uzun yıllar bekleyen birçok yeri, çözüme kavuşturarak, vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yavuzlar, Yunusemre ve Gaziosman Mahalle’mizdeki kronik sorunları olan problemleri, birer birer çözüyoruz. Yarım asırlık sorunları, yapmış olduğumuz isabetli çalışmalarla istikrarlı bir şekilde çözüyoruz. Yavuzlar Mahallemize hayırlı olsun. Yeni bulvar çalışması nedeniyle en büyük engellerden biri olan gecekondu evleri yıkıyoruz. Karadeniz Caddesi’nden Tayfun Caddesi’ne uzanan yolun tam orta noktasındaki kavşakta gecekonduların yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. Yıkımdan sonra burada yol yapım için engel kalmayacak. Uzun süredir bu bölgedeki imarsız yapıların gecekonduların çözümlenmesi için gayret ediyorduk ve nihai sürece geldik. İnşallah bu gecekonduların yıkımıyla birlikte Tayfun Caddesi ile Karadeniz Caddesi’nin arasındaki bağlantı engeli ortadan kalkmış olacak. Yavuzlar, Yunusemre, Gaziosman ile tüm bölgeye ve şehrimize hayırlı olsun. Bütün gayretimiz, insanların mutlu olarak yaşayabileceği bir Kocasinan’ı hazırlamak için gayret ediyor ve yoğun çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
Kayseri’de yaşayan tüm vatandaşların memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.