Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinan sakinlerini evlerinde ziyaret ederek, hayırlı kandiller diledi. Gittiği her ev ziyaretinde güler yüzle karşılanan ve gençlere çeşitli hediyeler veren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinanlılar ile yüz yüze görüşmeye büyük önem verdiklerini belirterek, “Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra ziyaretlerimizle de gönül bağı kuruyoruz” dedi.
Yoğun çalışma temposuyla birlikte her fırsatta ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ilk olarak Fevziçakmak Mahallesi’ndeki Yörük ailesinin misafiri oldu. Ziyarette aile fertlerinin Regaip Kandili’ni tebrik eden Başkan Çolakbayrakdar, onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Lise öğrencisi Meltem’e başarılar dileyen Başkan Çolakbayrakdar, “Allah zihin açıklığı versin. Rabbim, muvaffak etsin. İnşallah istediğin hedeflere ulaşırsın” dedi.
Kocasinan Belediyesi olarak hayatın her alanında vatandaşların yanında olduklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Her fırsatta eşimle birlikte ev ziyaretlerinde bulunarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek mahalle kültürümüzü yaşatıyoruz. Misafirperverlikleriyle ve güler yüzleriyle bizleri karşılayan değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun gayret ediyoruz. Yaptığımız proje ve hizmetlerimizle ülkemiz ve şehrimize örnek işler yapmaya ve ilçemizin değerine değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Evlerine ziyaretten dolayı oldukça mutlu olan Yörük ailesi ise “Başkanımız evimize geldiği için büyük bir onur duyduk. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Zaten başkanımızın sıcakkanlılığından dolayı her zaman ailemizden biri olarak görüyoruz. Her zaman ne talebimiz olursa yerine getiriyor. Allah razı olsun” diye konuştu.
Çolakbayrakdar çiftinin ikinci ziyareti ise Kayabaşı Mahallesi’nde ikamet eden Yalçın ailesine oldu. Aile fertlerinin sevgisiyle karşılanan Çolakbayrakdar çifti, onlarla sohbet etti. Üniversiteye hazırlanan gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Allah bahtınızı yolunuzu açık etsin. İnşallah eğitim hayatında emin adımlarla yürüyüp, hedeflerinize ulaşırsınız. En önemlisi de sevdiğiniz mesleği seçebilmenizdir. Rabbim, hep güzelliklerle karşılaştırsın. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Çolakbayrakdar çiftinin sıcakkanlı sohbetinden etkilenen gençlerin mutluluğu yüzlerde tebessüm oluşturdu.
Çolakbayrakdar çifti daha sonra aynı mahallede yaşayan ve 3 çocuk sahibi olan Koçyiğit ailesini ziyaret etti. Fuat, Gözde ve Melike ile yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, onlara çeşitli hediyeler verdi. “Ziyaretlerimizde hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gurunu yaşıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:
“Özellikle çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizim için çok keyifli. Biz, hep onların yanındayız. Çocuklarımıza gönülden verdiğimiz desteği artırarak devam ettiriyoruz. Onların yüreklerine dokunmak ve gözlerindeki yaşam sevgisinin ışıltılarını ortaya çıkarabilmek her şeye değerdir”.
Hoş sohbetlerin ve renkli görüntülerin oluştuğu ziyaretler sırasında karşılaştığı çocuklara hediyeler veren Başkan Çolakbayrakdar, onların gönüllerini fethetti.
Kayseri’de, iki farklı suçtan hakkında kesinleşmiş 23 yıl 11 ay 23 gün hapis cezası bulunan A.Ç. (28) isimli kadın hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bu kez Tomarza’da düzenleniyor. Kur’an tilavetinden mehteran gösterisine, semazenlerden çocuk etkinliklerine kadar birçok program bu akşam vatandaşlarla buluşacak.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Ramazan Bayramı yaklaşırken yaklaşık 17 milyon emeklinin gözü bayram ikramiyesi ödemelerinde. Peki emeklilerin hesaplarına 4 bin TL ne zaman yatırılacak? Beklenen tarih aralığı netleşmeye başladı.
Melikgazi Belediyesi’nin Aydınlıkevler Mahallesi Çorakçılar’da başlattığı 72 daire ve 13 dükkandan oluşan Kentsel Dönüşüm Konutları’nın inşaatı hızla yükseliyor.
Kayseri'de Ramazan ayı içeresinde çarşı ve esnaflarda yoğunluk devam ederken, esnaf Ramazan ayının sonlarına doğru yoğunluğun artacağını söyledi.
Baharın yaklaşmasıyla beraber Kayseri'ye gelen ilk flamingo grubu dron ile görüntülendi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Develi’den gelen vefat haberini duyurdu. Ersoy’un açıklaması kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Kayseri’nin ilk SEM Olimpik Tüfek sporcusuna malzeme desteği sağladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, toplumun en önemli yapıtaşı olan aileye yönelik desteğini ve katkısını sürdürüyor.
Altın ve gümüş yeniden yükselişe geçti. Ons altın 5.180 doları test ederken gram altın 7.300 TL’yi aştı. İslam Memiş yatırımcıları “kusursuz fırtına” diyerek uyardı. Detaylar Haberimiz'de...
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, 14 Mart’ta kar voleybolu heyecanına sahne olacak. Tekir Kapı’da kurulacak sahada takımlar mücadele ederken, sporseverler de kar üzerinde voleybol deneyimi yaşayabilecek.
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.
Kayseri Süper Amatör Küme’nin 22. haftasında oynanan 6 maçta 32 gol atıldı.