Tarih: 06.02.2015 23:37

BAŞKAN ÖZHASEKİ HÜSEYİN`İ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir grup Kayserispor taraftarıyla birlikte önceki hafta kendisini ziyaret eden Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etmiş ve Hüseyin`in tekerlekli sandalyeden kurtularak yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtmişti. Henüz 3,5 yaşında iken bir trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kayserispor tribünlerinin tanınmış ismi Hüseyin Deniz için bu ziyaretin hemen ardından umutlu günler başladı. Başkan Mehmet Özhaseki`nin talimatıyla Özel Dünyam Hastanesi`ne götürülen Hüseyin`e doktorlar tarafından konsültasyon yapıldı ve bulgular değerlendirilerek genç taraftar ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Hüseyin`i Özel Dünyam Hastanesi`nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret etti. Başkan Özhaseki`ye Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de eşlik etti. Hüseyin Deniz Başkan Özhaseki`yi ailesiyle birlikte ve çok sevdiği Kayserispor`un formasıyla karşıladı.

Başkan Özhaseki`ye Hüseyin`in durumu hakkında bilgi veren Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, başarılı bir operasyon yapıldığını ve şimdi fizik tedavi sürecinin başlayacağını söyledi. Hüseyin`in fizik tedaviyle adalelerini güçlendireceklerini ifade eden Bedir, ikinci operasyonun daha sonra kararlaştırılacağını kaydetti. Başkan Mehmet Özhaseki de Hüseyin`den gayret göstermesini isteyerek, "Doktorlar üzerine düşeni yapmış. Sen de gayret edeceksin ve inşallah iyi olacaksın. Allah şifalar versin" dedi.

Hüseyin Deniz hafta sonu doktorlar izin verirse Kayserispor`un maçına gitmek istediğini de söyledi. Ameliyat olmasını sağlayan Başkan Özhaseki`ye çok teşekkür eden Hüseyin, Başkan Özhaseki`nin her zaman maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirtti.

Hüseyin Deniz`in annesi Gülhan Deniz ise Başkan Özhaseki`ye teşekkür ederek, "İnşallah başkanımız sayesinde Hüseyin ayağa kalkacak" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, Hüseyin`i ziyaret ettikten sonra ameliyata girmekte olan bir başka hastayla karşılaştı ve bir süre sohbet ederek şifa dileğinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —