Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın vatandaşlarla sosyal medya üzerinden buluşması devam ediyor.
15. kez takipçilerinin karşısına geçen Başkan Yalçın, kentsel dönüşümden park bahçelere, ulaşımdan sosyal kültürel faaliyetlere kadar birçok alandaki sorulara içtenlikle cevap verdi.
Vatandaşların bu tür etkinliklere katılımlarının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yalçın, böylece ortak yönetim kültürü geliştirdiklerini söyledi.
CAN AZERBAYCAN VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI PARKI
Gündeme dair açıklamalar da yapan Başkan Yalçın, yapımı tamamlanan 17 parktan ikisine belediye meclisi prensip kararı gereği ‘Can Azerbaycan’ ve ‘Sağlık Çalışanları’ adını vereceklerini duyurdu.
“HAYIR ÇARŞISI İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ”
Başkan Yalçın, gelen bir soruya verdiği cevapta da Talas’ta ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini karşılamaya hazır olduklarına dikkat çekerek, “Kitap kırtasiye, kıyafet, yakacak, erzak vs. ihtiyacı olan bize gelsin. Bu tür ihtiyaç sahiplerine Hayır Çarşımızda yardımcı oluyoruz. Eğer çevresinde böyle kimseler olan var da bize yönlendirmiyorsa vebali önce ona sonra da bize olur.” diye konuştu.
Başkan Yalçın, bir başka soru üzerine de tablet dağıtımını Kasım ayının ilk ve ikinci haftasında yapacaklarını kaydetti.
Programda ayrıca Başkan Yalçın’a, başta geçtiğimiz günlerde hizmete giren Pati Yolu olmak üzere yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı da geldi.
YİNE KİTAP TANITTI
Başkan Yalçın, önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da kitap tanıtımı yapmayı ihmal etmedi. Sosyal medya buluşmalarında Talas’ı veya Kayseri’yi konu edinen kitapları takipçileriyle paylaşan Başkan Yalçın, bu kez de İoannis Kalfoğlus tarafından kaleme alınan ve Selma Kara, Zahid Cündübeyoğlu ve Yasin Temiz tarafından çevirisi yapılan “Zincidere’deki Ioannis Prodromos Monastırı yahud Moni Flavianon” adlı eseri tanıttı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.