Büyükşehir Belediyesi 3,5 yılda Kayseri´nin tüm ilçelerine sosyal yaşam merkezleri inşa etti. Yapılan sosyal yaşam merkezlerinin en büyüğü olan Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi´nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi´nin Beyazşehir ve İldem bölgesindeki yaklaşık 200 bin nüfusa hizmet vereceğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 3,5 yıl içinde 16 ilçenin tamamına ve iki mahalleye toplam 18 sosyal yaşam merkezi yaptıklarını belirtti. Başkan Çelik, bu yatırımların sosyal hayata verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu söyledi.
Sosyal yaşam merkezlerini 5 yıldızlı tesis kalitesinde yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Beyazşehir Mahallesi´nde yapımı devam eden sosyal yaşam merkezimiz de bu tesislerimizden birisi ve en büyüğü. 9 bin 530 m2 inşaat alanına sahip sosyal yaşam merkezimiz bodrum, zemin ve 1. kattan oluşuyor. Tesisin 1. katında bölgenin ihtiyacı düşünülerek yapılan 1000 metrekarelik çok amaçlı bir salon bulunuyor. Ayrıca yine birinci katta vatandaşlarımıza KAYMEK kurslarının verileceği 8 adet atölye yer alıyor. Binanın zemin katına ise erkek ve kadınlar için ayrı ayrı iki adet 185 m2 alanlı kapalı yüzme havuzu, 150 m2 alanlı fitness salonu ve170 m2 alanlı plates ve yoga salonu yapılıyor. Ayrıca sosyal yaşam merkezimizin içinde olduğu gibi dışında da spor yapma imkanı olacak. Merkezin dışında basketbol sahası ve tenis sahası ile yeşil alanlar inşa edeceğiz? dedi. Başkan Mustafa Çelik, Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi´nin yaklaşık 9,1 milyon liraya mal olacağını belirtti ve en kısa sürede halkın hizmetine sunmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.
Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi´nin yaklaşık 200 bin nüfusa hitap edeceğini de ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, çalışanların faydalanması için tesisin akşam da açık olacağını sözlerine ekledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.