BİLAL ERDOĞAN,

BİLAL ERDOĞAN,

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´Nİ ZİYARET ETTİ ?

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı  - TÜRGEV  Yönetim Kurulu üyesi  Bilal Erdoğan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret etti.

Melikgazi Belediyesinin eğitim ve öğretime yapmış olduğu yatırım ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesiBilal Erdoğan´ın örnek ve referans Melikgazi Belediyesine gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretten son derece ve onur duyduklarını  kaydetti?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ziyareti ile ilgili olarak BİLAL ERDOĞAN, ?Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfıolarak hızla büyüyen bir yapıya sahibiz. Eğitim anlamda binlerce kişiye burs veriyor ve yurtlarda kalmalarına imkan tanıyoruz. Eğitime büyük önem veriyoruz. Melikgazi Belediyesinin eğitime ve öğretime yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. En son bunun için hazırlanan basılı eseri gördüm. Eğitime katkılarından dolayı Başkan Büyükkılıç´ı ve ekibini kutluyorum? değerlendirmesinde  bulundu?

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile dayanışmayı her zaman önemsediklerini ve işbirliği içerisinde çalışmanın şehrimize büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri de böyle güzide bir vakfın yatırım yapmasının bizleri onurlandıracağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor