BOYDAK HOLDİNG YÖNETİMİ

BOYDAK HOLDİNG YÖNETİMİ

15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİNİ UNUTMADI?

Boydak Holding  yönetimi   15 Temmuz gecesi yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisi´ni yıkmayı hedefleyen darbe girişimini unutmadı. 15 Temmuz gecesi gerçekleşen ve Millet İradesini hedef alan hain darbe kalkışmasının ardından TMSF´ ye devredilen Boydak Holding´ in personel ve misafir yemekhanesine ?15 TEMMUZ DESTANI´nı simgeleyen posterler asıldı.

Temmuz gecesi yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisi´ni yıkmayı hedefleyen darbe girişimini unutmayan ve unutturmak istemeyen Boydak Holding yönetimi  personel ve misafir yemekhanesine ?15 TEMMUZ DESTANI´nı simgeleyen posterleri astırdı?

Asılan posterlerde, darbe kalkışması esnasında Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye gelen hain Semih Terziyi vurarak darbenin seyrini değiştiren Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir´ in, hain kalkışmada şimdiki adıyla 15 Temmuz Şehitler köprüsünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısıyla darbeci hainlere direnirken Şehit edilen baba-oğul Erol Olçok ve Abdullah Tayyip Olçok´ un resimlerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ ın darbecilere karşı İstanbul Atatürk Havalimanında halk tarafından karşılandığı anın, yine hain kalkışmanın sürdüğü esnada Havalimanında darbeci tankların önüne yatan vatandaşımız Metin Doğan´ ın ve Türk Milletinindarbeci vatan hainlerine karşı şanlı direnişinin resmi yer aldı.

Bu hassas davranışla birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Millet İradesini korurken Şehit edilen Kahraman şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizin unutulmadığı, aziz hatıralarının her daim yüreklerde olduğu bir kez daha vurgulandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı