BU OKUL

BU OKUL

MESLEKİ YARIŞMALARA DAMGA VURDU

Kayseri´nin Talas İlçesinde bulunan Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen mesleki yarışmalarda, 3 kategoride dereceye girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen mesleki yarışmalara, bu sene Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri damga vurdu. Ömer-Serpil Özberber Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden İbrahim Selim Öztürk Genç Sesler Musiki Yarışmasında 1´inci, Ömer Yöndemli, Genç Seda Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma Yarışmasında 1´inci, Ahmet Baha Doğan ise Genç Hatip Hutbe Okuma Yarışmasında 3´üncü oldu.

Okul Müdürü Celil Okur, yaptığı açıklamada, ?Okulumuz 2016 yılında Ömer-Serpil Özberber hayırsever adına yapılmıştır ve 23 dersliğimiz bulunmaktadır. Şuan 15 imam hatip lisesi, 7 tane de imam hatip ortaokulu olmak üzere 22 şube olarak çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün her yıl ülke genelinde düzenlediği mesleki yarışmalar var. Bu yıl ki il genelindeki yarışmalara da okulumuz değişik kategorilerde yarışmalara katıldı. Öğrencilerimiz bu yarışmalarda önemli başarılar elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan öğretmenlerimizi de teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı