Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu öğrencileri, ?Bu vatan için biz de bir fidanız´ kampanyası çerçevesinde Kartal Şehitliği´ne fidan dikti.
Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu tarafından başlatılan ?Bu vatan için biz de bir fidanız´ kampanyası çerçevesinde öğrenciler Kartal Şehitliği´ne fidan dikti. Burada açıklamalarda bulunan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, ?Bugün minik yüreklerin bu vatan için kendilerini göstermeleri, ?Biz de bu vatan için varız´ demeleri için sembolik bir ağaç dikme etkinliği düzenliyoruz. Çocuklarımız ?Bu vatan için bir fidan da benim, bende varım´ diyerek bir taleple geldiler. Bizde bu yüreklerdeki bu vatan sevgisini görünce ?Çocuklarımızı şehitlikte, şehit amcalarının huzurunda sizin yanınızdayım´ hissini yaşatmak için burada bulunuyoruz. Çocuklarımız bugün burada Allah nasip ederse kendilerinin her zaman şehit amcalarının yanında olduklarını, ?Yeri geldiği zaman bu vatana bende gözümü kırpmadan canımı vereceğimi sizlere ispatlayabilmek için buradayız´ diyerek geldiler. O anlamda da Allah nasip ederse tüm öğrencilerimizin adına bir fidan dikimi yapacağız. İnşallah bu çocuklarımızın yarınlarını canları ile değil, ilimleri ve bilgileriyle şehit amcalarının yarım bıraktığı hayalleri gerçekleştirecekler? ifadelerini kullandı.
Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu Müdürü Hakan Yüksel de, ?Okul olarak ?Bu vatan için bir fidanda biziz´ kampanyası kapsamında bu vatana canlarını adamış olan şehitlerimiz için bir fidanda biz dikmeye geldik. Bu imkanın hazırlanmasında katkısı olan Yılmaz başkanımıza çok teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.
Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.
Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.
Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...