15 Temmuz darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda meydanları dolduran Bünyanlılar 12. demokrasi ve milli irade nöbetinde Salı Pazarı meydanında Cumhuruna ve demokrasiye sahip çıkmaya devam etti. Nöbete iştirak eden Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ?Cumhura silah sıkan adam namerttir, namussuzdur? ifadesini kullandı?
15 Temmuz FETÖ´nün darbe girişimine karşı Bünyan´da demokrasi nöbeti tutan Başta Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Meclis üyeleri, Belediye personeli idari müdürler ve yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla hain girişimin 12. Gününde de meydanı boş bırakmadı.
Meydanı dolduran yüzlerce vatandaş şehitler için edilen dualara hep bir ağızdan amin derken;Başkan Şinasi Gülcüoğlu Bunlar vatan haini kahrolası;?Milletin evladına, milletin meclisine, cumhura silah sıkan adam namerttir, namussuzdur. Hanini bol bir milletiz ama bu milletin asil duruşu Allah´ın izniyle bu hainlere de gereken dersi vermiştir. Hakka yürüyen özel harekâtçılarımıza, devlet adamlarımıza, memleket aşığı vatandaşlarımıza gani gani rahmet diliyorum, ruhları şad mekanları cennet olsun. Silahlı kuvvetler gibi şerefli bir müessese içinde faaliyet gösteren bu şerefsizlere kanmayarak bu hainlere inanmayarak cumhurumun yanındayım, demokrasime sahip çıkıyorum diyen şanlı Türk askerine boş bırakmayan siz değerli milletimize teşekkür ediyorum. Eğilmedik bükülmedik ve bugün İnşallah millet olarak galibiz? şeklinde konuştu.
12 Demokrasi nöbetinde yerel halk ozanı Ertuğrul İmami ağıt şiir ve türkülerle nöbet tutan vatandaşlarla birlikte oldu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.