Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli ve dezavantajlı kadın kursiyerlerin halı dokuma atölyelerini ziyaret etti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan Belediyesi tarafından hazırlanan ve Anadolu Sakatlar Derneği, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile birlikte yürütülen ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli ve dezavantajlı kadın kursiyerlerin atölyelerini ziyaret etti.
Kursiyerlerle tek tek yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Gülcüoğlu dokunan halılara da yardım etti. Başkan Gülcüoğlu;?Bildiğiniz üzere ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi Belediyemizin ilk Avrupa Birliği Projesi. Burada hayata geçirdiğimiz bu proje ile sizlerin hayatına dokuna bilmenin gururunu yaşıyoruz. Ortaya çıkardığınız dünyaca ünlü Bünyan halısının yanı sıra sizlere bir nebze nefes aldırabilmek, aile bütçelerine küçükte olsa katkıda bulunabilmek ve en önemlisi başardığınızı görmek bizleri attığımız adımın ve hayata geçirdiğimiz bu projenin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor? dedi.
Kursiyerler de verilen fırsat ve proje için Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek yeni projeler beklediklerini ifade ettiler. Kursu yakından takip eden vatandaşlar ise sanayi üretimi karşısında işçiliği hayli azalan dünyaca ünlü Bünyan el halısı ve bu geleneğin yaşatılası adına atılmış önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, Bünyan´da yeniden kirkit sesi duydukları için mutlu olduklarını söylediler.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.