BÜYÜKKILIÇ, GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

2020 YATIRIMLARLA GEÇECEK

BÜYÜKKILIÇ, GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Güncel 2.02.2020 17:22:00

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönüllü kültür teşekküllerinin düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda 2019 yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Büyükkılıç, 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili de bilgi verdi. Başkan Büyükkılıç, Ankara’da yaptıkları girişimler sonucu 1 milyar TL’nin üzerinde bir yatırıma vesile olduklarını kaydetti.

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Başkanı Ahmet Taş’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’deki birlik beraberliğe değinerek “Birlik beraberliğimiz bereketimiz” dedi. Gönüllü kültür kuruluşlarının çalışmalarından da bahseden Başkan Büyükkılıç, “Sadece ilimiz için değil dünya için kaygısı, sevdası, derdi olan güzide bir topluluksunuz” diye konuştu. Başkan Büyükkılıç daha sonra 2019 yılında yaptıkları yatırım ve hizmetleri içeren bir videoyu katılımcılarla paylaştı.

Konuşmasında 2020 yılı yatırımlarına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 2020 yılının yine yatırımlarla dolu dolu geçeceğini söyledi. Kayseri’nin yatırımlarını Ankara’da yakından takip ettiklerini ve bu yıl içinde bazı projelerin temelinin atılacağını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “İnşallah Ankara’da yaptığımız görüşmelerle 1 milyar TL’nin üzerinde bir yatırıma vesile olacağız. Böylece Kayseri’nin işini nasıl takip ettiğinin sonuçlarını alacağız. Desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha sonra toplantıya katılanlar tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.