Büyükkılıç kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi

Büyükkılıç kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, devam eden kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden ve Daire Başkanı Hakkı Alp’ten son durum hakkında bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, projeleri maket üzerinden inceledi.

Devam eden kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projelerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Büyükkılıç, bir yandan kentsel dönüşüme ihtiyacı olan bölgeleri tespit edip projelendirirken, diğer taraftan da kentsel dönüşüm inşaatlarının hızla yükseldiğini vurguladı.

Vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak, afet riskine önlem alınacak nitelikte kentsel refah sağlayan, sosyal alanları bulunan, kente mimari ve sosyal anlamda değer katacak kentsel dönüşüm projelerinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle noktaladı “Emeği geçen, Kentsel Dönüşüm birimimizdeki daire başkanımıza, genel sekreter yardımcımıza, çalışanlarımıza ve yüklenici firmalarımıza teşekkür ediyorum. Allah kazasız belasız konutların anahtar teslimini de yapmayı nasip etsin”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe