Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda ulaşım konforunu arttırmak amacıyla yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kartal Katlı Kavşağı projesi öncesi alternatif yol güzergâhı olarak planlanan Mehmet Özhaseki Bulvarı’nı Talas Bulvarı ve 15 Temmuz Bulvarı ile birleştirecek olan Meteoroloji Katlı Kavşağı, tamamlandığında Kayseri trafiğine önemli bir nefes aldıracak.
Asfalt Çalışmaları Başladı
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize-Talas bağlantısı çalışmaları son aşamasına gelen ve asfalt çalışmaları başlayan projedeki son durumu yerinde görmek üzere Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Denizhan Erol ile birlikte çalışmaları inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Büyükkılıç, sahada görev yapan personele de kolaylıklar dileyerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İncelemeleri esnasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, kısa sürede tamamlanacak olan kavşağın 29 Ekim’de hizmete açılacağını belirterek, "Beyaz gelinliğini giyen Erciyes’in eteklerinde güne 'Bismillah' diyerek başladık. Yukarıdaki ışıklar kapanıyor, aşağıdaki ışıklar kapanıyor, burada ışık olmuyor, hastanenin oradan başlayıp Organize Sanayi’ye kadar tek ışık. İnsanlara hizmetten başka kafamızda bir soru işareti yok. Ekibimizi kutluyorum, proje bizim. Firma kısa zamanda bitirdi. Bu hafta tamamlanıyor. 29 Ekim’de de açıyoruz" dedi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Denizhan Erol da projedeki gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti.
Yatırım bedeli 191 milyon 500 bin TL olan kavşak, sadece bir ulaşım projesi değil, aynı zamanda Kayseri’nin modern şehircilik vizyonunun bir parçası olacak.
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.
Kayseri'de hizmet verecek nöbetçi eczane listesini sizler için derledik. Şehirde 22 Ocak 2026 tarihinde 14 eczane akşam hizmet verecek. Detaylar haberimizde....
Kayseri Amatör Telsizciler Derneği Başkanı Yavuz Altıntop, 2025 yılı içinde 3 bin 280 amatör telsizci yetiştirdiklerini belirterek, olağanüstü durumlarda telsiz haberleşmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.
Kayseri'de bugün sosyal medya gündemini hangi paylaşımlar oluşturdu? İşte gün içerisinde paylaşılan ve öne çıkan sosyal medya paylaşımları.