Büyükşehir Belediyesi ekipleri, araç yoğunluğunun en asgari düzeye ulaştığı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunu yine fırsata çevirerek, hizmetlerini hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında hafta sonu kısıtlamasında tam kadro sahada çalışmaya devam etti.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kısıtlamayla birlikte trafiğin azalmasını göz önünde bulundurarak, yapımı devam eden Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı üzerindeki katlı kavşak ve 2 adet U alt geçit çalışmalarını, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabı çalışmalarını ve Erciyes Üniversitesi yolu üzerinde yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarını aralık vermeden sürdürdü.
Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından vatandaşların her hangi bir mağduriyet yaşamamaları için yapılan alt yapı çalışmaları da her hafta sonu olduğu gibi bu hafta da devam etti. Tüm ekip ve ekipmanlarla seferber olan KASKİ, Kayseri genelinde yürüttüğü altyapı hizmetleri kapsamında merkez ve ilçelerde yerleşim alanlarının içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını karşılayabilmek adına şebeke hat döşeme çalışmalarını hafta sonunda da yoğun mesai yaparak özveriyle devam etti.
Ekipler, Melikgazi ilçesi Mimarsinan TOKİ Bostandere Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışması, Erenköy, Gürpınar, Gesi ve Becen Mahallelerinde içme suyu şebeke hattı, Kocasinan İlçesi Oruç Reis Mahallesi Ayancık Caddesi’nde abone bağlantı çalışması, Sancaktepe Mahallesi Erkilet Bulvarı’nda yeni abone bağlantı çalışması, Yahyalı İlçesi Delialiuşağı Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yapımı, Hacılar İlçesi Sesli, Akdam ve Yukarı Mahallerinde içme suyu şebeke hattı, Bünyan İlçesi Karakaya ve Karahıdır Mahallelerinde içme suyu şebeke hattı, Özvatan İlçesi Küpeli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı, Develi İlçesi Üsteğmen Hasan Şahan Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı, Tomarza İlçesi Pusatlı Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı, Akkışla İlçesi Kululu ve Gümüşsu Mahallelerinde içme suyu şebeke hattı, Yeşilhisar İlçesi Erenköy Mahallesi’nde içme suyu tesisleri bakım onarım, Atık su terfi istasyonlarında ise bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiler.
Diğer yandan KASKİ ekipleri, Mimarsinan Bahçelievler, Gesi Fatih, Selimiye, Hürriyet, Becen, Köşk, Fevzioğlu, Egribucak, Tablakaya, Aydınlık Evler, Hunat ve Alpaslan Mahallerinde ise kanalizasyon hattı yenileme ve bağlantı işi gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları doğrudan etkileyen ulaşım ve yol gibi hizmetlerin bir an önce hayata geçirilmesi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürecek.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.