Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmalarının kapsamı genişletildi. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanlarda yapılan dezenfekte çalışmaları eczanelerde de yapıldı.
Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte ekiplerinin sayısını artırdı ve dezenfeksiyon yapılan alanları genişletti. Kent merkezi ve ilçelerdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan dezenfekte çalışmalarının ardından vatandaşların ortak kullanım alanları olan toplu taşım araçları, alt ve üst geçitler, parklar, mesire alanları, hobi bahçeleri, bankalar gibi geniş bir sahada dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ile vatandaşların sıklıkla kullandığı diğer alanlarda da çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Şehir Hastanesi karşısındaki eczanelerden başlayarak çalışma sahasını genişletti. Dezenfekte için oluşturulan özel ekipler, koronavirüs salgınının önlenmesi için eczanelerin dışında ve içerisinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.
(27 Mart 2020) BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SAĞLIK İÇİN GÖREVDE
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kayseri Haber Gazetesi
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.