Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentte altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da peyzaj çalışmaları İle kent estetiğini artırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi tarafından kente 2023 yılı ilkbahar, yaz ve sonbahar dönemlerinde toplam 2 milyon 240 bin çiçek dikildi.
Büyükşehir Belediyesi, kentin daha estetik görünmesi için Kayseri’de yaptığı çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi tarafından 2023 yılı ilkbahar, yaz ve sonbahar dönemi çiçeklendirme çalışmaları kapsamında menekşe, çuha, karanfil, sardunya, kadife, vapur dumanı, ateş çiçeği, yıldız çiçeği, begonya lale, sümbül, kasımpatı olmak üzere farklı tür ve çeşitlerde dikim çalışmaları gerçekleştirildi.
İlkbahar dönemi çiçeklendirme çalışmaları çerçevesinde parklar, mesire alanları, orta refüjler, meydanlar ve peyzaj alanlarına menekşe, çuha, karanfil, sardunya, kadife, vapur dumanı, ateş çiçeği, yıldız çiçeği, begonya gibi çiçek dikimi yapıldı.
Ayrıca sonbahar çalışmaları ve dikimleri devam ederken, kışlık menekşe, kasımpatı, lale ve sümbül çiçeklerinin dikimleri de sürüyor.
Böylelikle, 2023 yılı ilkbahar, yaz ve sonbahar çiçeklendirme çalışmaları çerçevesinde toplam kullanılan çiçek sayısı 2 milyon 240 bin adet oldu.
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, 14 Mart’ta kar voleybolu heyecanına sahne olacak. Tekir Kapı’da kurulacak sahada takımlar mücadele ederken, sporseverler de kar üzerinde voleybol deneyimi yaşayabilecek.
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği kültür, sanat ve maneviyat etkinlikleri, her hafta sonu yoğun katılımla devam ediyor.
Kayseri Süper Amatör Küme’nin 22. haftasında oynanan 6 maçta 32 gol atıldı.
Sarı kırmızılı ekip üç haftalık serinin ardından sahasında kaybetti. Maçın sonucu kadar sezon boyunca dikkat çeken bir istatistik de öne çıktı.
Kocasinan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz kahvaltı kolileri evlerine teslim edildi.
Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan Şubat 2026 "En Çok Konuşulan Siyasetçiler" raporunda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sıralaması dikkat çekti.
Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, bütün partilerle sıcak temas kurabilen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek, "Önümüzdeki yılı seçim yılı diye düşünüyoruz" dedi.
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencilerin iftar menüsüne destek veren Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı hayırsever Hacı Bekir Kuzucu ile birlikte öğrencilerle iftar yaptı.
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin alım gücündeki kayba dikkat çekerek, kur korumalı mevduat uygulamasının kamuya yaklaşık 2,7 trilyon lira yük getirdiğini söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, gündemi değerlendirdi. Değerlendirmesinde ABD ve İsrail ile İran’ın içerisinde bulunduğu savaştan, ekonomiye kadar bir çok konuya değindi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.