Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri kazandırıyor. Beyazşehir ve Köşk Mahalleleri ile Talas-Bahçelievler Mahallesi´ne yapılan sosyal yaşam merkezlerinden Talas Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´yi her alanda çok daha konforlu hale getirmek için yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Başkan Çelik, bu kapsamda her ilçeye, o ilçenin en prestijli binaları olan kadın ve gençlik merkezleri kazandırdıklarını söyledi.
İlçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinin yanı sıra kent merkezinde de Kocasinan, Melikgazi ve Talas bölgelerinde üç ayrı sosyal yaşam merkezinin yapımına geçen yıl başladıklarını hatırlatan Başkan Mustafa Çelik, Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin tamamlandığını Beyazşehir ve Köşk Sosyal Yaşam Merkezi´nin de tamamlanma aşamasında olduğunu kaydetti.
Talas´a beş yıldızlı kalitede, toplumun farklı kesimlerinin yararlanacağı fonksiyonel bir tesis kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, spor ve KAYMEK kursları için kayıtların alınmaya başlandığı belirtti ve büyük ilgi gören Bahçelievler Mahallesi´ndeki sosyal yaşam merkezinin Talas ve Kayseri´ye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Talas Sosyal Yaşam Merkezi yaklaşık 5 bin metrekare bir alan üzerine kuruldu. Tesisin zemin katında 160´ar metrekare alanlı bay ve bayanlar için iki adet yüzme havuzu bulunuyor. Sosyal yaşam merkezinde 120 metrekare alana sahip ikişer ayrı fitness salonu da yer alıyor. Sosyal Yaşam Merkezinde ayrıca KAYMEK kurslarının verileceği 8 adet derslik bulunuyor. Sosyal Yaşam Merkezinde bilgisayar odası, oyun salonu, kafeterya, kreş gibi birimler de yer alıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi 5,5 milyon TL´ye mal oldu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.