BÜYÜKŞEHİR´İN PINARBAŞI´YA ARMAĞANI

BAŞKAN ÇELİK, PINARBAŞI PROGRAMINDA SOSYAL YAŞAM MERKEZİ´Nİ DE ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR´İN PINARBAŞI´YA ARMAĞANI
Güncel 16.11.2018 16:23:01
Haberi Sesli Oku

Kayseri Büyükşehir Belediyesi her ilçeye, o ilçenin en prestijli binaları haline gelen sosyal yaşam merkezleri kazandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerin sosyal hayatına canlılık getiren sosyal yaşam merkezlerini Pınarbaşı ilçesindeki programında da ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, asfalt çalışmalarını takip etmek üzere gittiği Pınarbaşı ilçesinde Sosyal Yaşam Merkezi´ni de ziyaret etti. Başkan Çelik, mimarisi ile dikkat çeken ve farklı birimleriyle ilçenin sosyal hayatına canlılık getiren sosyal yaşam merkezinde, bu merkezi kullanan vatandaşlarla sohbet etti.

Kadınlar Lokali´nde bir araya gelen Pınarbaşılı kadınlarla bir süre görüşen Başkan Mustafa Çelik, ?Açtığımız sosyal yaşam merkezlerinin vatandaşlarımız tarafından en iyi şekilde kullanılıyor olmasından mutluluk duyuyoruz? dedi. Başkan Çelik, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi´nde hangi kursların açıldığını sordu ve bu kurslara katılımla ilgili bilgiler aldı. Pınarbaşılı kadınlar da sosyal yaşam merkezindeki hizmetlerden ve açılan kurslardan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi´nde açılan bazı kursları da ziyaret ederek kursiyerlerle görüştü. Terzilik kursunda dikilen kıyafetleri inceleyen Başkan Çelik, daha sonra üniversite hazırlık kurslarına katılan gençlerin sınıfına girerek bir süre sohbet etti.

AİLELER KURSTA MİNİKLER KREŞTE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi´ndeki kreşi de gezdi. Şehir merkezi ve ilçelerdeki sosyal yaşam merkezlerinin en güzel özelliklerinden birisinin de kreşler olduğunu ifade eden Başkan Çelik, aileler sosyal yaşam merkezlerindeki diğer ünitelerden yararlanırken çocukların da eğitimciler nezaretinde kreşlerde kaldığını kaydetti. Başkan Çelik, kreşteki çocuklarla bir süre yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi´nin yüzme havuzu, fitness salonu ve diğer birimlerini de gezerek kullanımına ilişkin bilgiler aldı.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.

Çevre Bakanlığı’ndan 500 yeni personel alımı! Peki başvuru şartları neler?

Çevre Bakanlığı 500 kişilik personel alıyor, başvuru detayları şaşırtıyor! Detaylar Kayseri Haber'de...