Büyükşehir’in Afetzedelere Şefkat Ve Merhamet Eli Sürüyor

Büyükşehir’in Afetzedelere Şefkat Ve Merhamet Eli Sürüyor

 

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Talimatları Doğrultusunda Deprem Bölgesinde Depremzedelerin Sıcak Yemek İhtiyacını Karşılamaya Devam Ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yüzyılın Deprem Felaketi Olarak Nitelendirilen Kahramanmaraş Merkezli 10 İli Etkileyen 7,7 Ve 7,6 Büyüklüğündeki Depremlerin Ardından Depremzedelerin Yaralarına Merhem Olmayı Sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta Meydana Gelen Ve 10 İlde Büyük Yıkıma Sebep Olan İki Ayrı Deprem Sonrası, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Talimatlarıyla Depremzedelerin İhtiyacının Karşılanması İçin Özverili Şekilde Çalışıyor.

Afetzedelere Devletin Şefkat Ve Merhamet Elini Yakından Hissettiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Depremin Merkez Üssü Kahramanmaraş’ta Vatandaşlara Sıcak Yemek Yapıp Dağıtıyor.

Deprem Bölgesine 10 Araç Ve 5 Mobil Mutfak Ve 20 Kişilik Aşçı Ekibi Gönderen Kayseri Büyükşehir, Kaytur Marifetiyle Sıcak Yemek Dağıtım Noktalarında Çalışmalarını Sürdürüyor.

Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara Ve Gecesini Gündüzüne Katarak İnsanüstü Bir Çabayla Çalışan Arama Ve Kurtarma Ekiplerine Hizmet Veren Büyükşehir, Depremin Yoğun Hissedildiği Kahramanmaraş Deprem Bölgesinde Depremzedelere Sıcak Yemek Dağıtmaya Devam Ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Yönetiminde Depremzedelerin Yaralarına Bir Nebze De Olsa Merhem Olmayı Sürdürüyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Antika Pazarı

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe