Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Atlı Polis Grup Amirliği bünyesinde oluşturulan Atlı Polis Eğitim Merkezi açıldı.
Vali Süleyman Kamçı, Talas ilçesindeki çiftlikte düzenlenen törende, merkezin birçok alanda kolaylık sağlayacağını söyledi.
Tesislerden şehit çocuklarının da yararlanmasını sağlayacaklarını aktaran Kamçı, atlardan, engelli çocukların rehabilitasyon sürecinde faydalanılacağını bildirdi.
Atların, toplumsal olaylarda da kullanılacağına değinen Kamçı, "Buna benzer tesisler Ankara, İstanbul dışında dört ilimizde var. Kayseri, atlı birliklerle asayiş olaylara müdahale edecek konuma gelecek. Atlarımızın eğitim süreci tamamlanınca bunlar gerçekleşecek." dedi.
AK Parti Milletvekili Taner Yıldız ise engelsiz bir yaşam için yapılan çalışmaların desteklenmeye devam edeceğini ifade etti.
Tesisin açılışı için destek olanlara plaket verildiği programın sonunda, Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi kapsamında tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.
Etkinliğe, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer ve Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir
(1 Temmuz 2018) ÇEVİK KUVVET
ATLI POLİS GRUP AMİRLİĞİ AÇILDI
Kayseri Haber Gazetesi
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.
Kayseri'de hizmet verecek nöbetçi eczane listesini sizler için derledik. Şehirde 22 Ocak 2026 tarihinde 14 eczane akşam hizmet verecek. Detaylar haberimizde....
Kayseri Amatör Telsizciler Derneği Başkanı Yavuz Altıntop, 2025 yılı içinde 3 bin 280 amatör telsizci yetiştirdiklerini belirterek, olağanüstü durumlarda telsiz haberleşmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.