Siyaset
21 Şubat 2019 - 17:27
Güncelleme: 21 Şubat 2019 - 17:27

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

KADINLARLA KOL KOLA

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,
Haberi Sesli Oku

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, kahvaltıda bir araya geldiği kadınların desteğini aldı. Kadınlar, Dr. Sema Karaoğlu´nu cesaret gösterip yerel yönetime talip olduğu için kutladıklarını belirtti.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz başka, akşam başka etkinliklere katılan ve yaklaşan seçim öncesi projelerini anlatarak halkın desteğini isteyen Dr. Karaoğlu, katıldığı her etkinlikteki seçmenin kendisine destek sözü vermesiyle motivasyonunu artırıyor.

Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmaları dolayısıyla üyesi olduğu Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından organize edilen kahvaltıda kadınlarla buluştu.

?Var Olmak İçin Birleşmek Ve Çabalamak Zorundayız?

Kahvaltı sonrası konuşan Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu ise konuşmasında, ?Kadının siyasal, sosyal ve ekonomik alandaki eşitlik ve adalet mücadelesi için çalışmalarımız devam edecek. Var olmak için birleşmek ve birbirimiz için çabalamak zorundayız. Kadınlar el ele verip önünüzü açın.? Dedi.

?Kadınlarımızın Verdiği Destek Cesaretime Cesaret Kattı?

Kadınların desteğini kazanmanın kolay olmadığını belirten Dr. Sema Karaoğlu, ?Üyesi olduğum Türk Kadınlar Birliği´nin bana destek veren bir organizasyon gerçekleştirmesi beni çok duygulandırdı. Hele hele kahvaltıya kadınlarımızın beni destekleyeceklerini söylemeleri cesaretime cesaret kattı. Yola çıkma kararı verdiğimde özellikle seçilmiş kadınların bizimle birlikte olacaklarından kuşkum yoktu. Kadınlarla ilgili olarak, Türkiye´de kadınların yüzde 50´si çalışmıyor. Bunların da birçoğu ev eksenli çalışıyor. Hanımeli Pazarları sosyal demokrat belediyelerin birçoğunda var. Biz bunu Kayseri´de de hayata geçireceğiz. Ama burada satış yapmanın tek şartı olacak, o da alıp satmak olmayacak ve kadın kendi ürettiğini satacak. Yönündeki projemi açıkladığımda kadınlardan aldığım yorumlar beni çok heyecanlandırdı. Heyecanımı hiç yitirmedim ve sizlerin burada benimle birlikte olduğunuzu ve birlikte mücadele edeceğimizi söylemiş olmanız heyecanımı doruğa çıkardı. Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Biliyoruz ki kadının elinin değdiği yer gül bahçesine döner. Biz aşığı olduğumuz Melikgazi´yi hizmetle taçlandırıp, şaha kaldıracağız. Çünkü biz kadınız ve farkımız vicdani bir yönetim tarzıyla anlaşılacaktır.? Şeklinde konuştu.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14