Cinayet dedektifleri 200 saatlik güvenlik kamerasını izleyerek boşandığı eşini öldüren şahsı yakaladı
Kayseri'de geçtiğimiz günlerde 1 hafta önce boşandığı eşini çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldüren şahıs, cinayet dedektiflerinin 200 saatlik güvenlik kamerasını inceledikten sonra yeri tespit edilerek yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edilirken, cinayeti kıskançlık yüzünden işlediği öğrenildi.
Kayseri'de 4 Mart’ta Melikgazi ilçesine bağlı Kocatepe mahallesi 3025. sokakta meydana gelen olayda 42 yaşındaki Şükrü Efe, bir hafta önce boşandığı 40 yaşındaki Nuran Koçer’in evine geldi. Çocuklarının gözünün önünde eski eşini döven gözü dönmüş koca, silahla Nuran Koçer’e ateş etti. Vücuduna iki mermi isabet eden ve ağır yaralanan talihsiz kadın, ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Koçer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olayın ardından kayıplara karışan Şükrü Efe’yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı yerden itibaren 200 saatlik güvenlik kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, şahsın Küçükmustafa Mahallesi Atlı Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde saklandığını tespit etti. Polis özel harekat unsurlarının da desteği ile eve operasyon düzenleyen ekipler, Şükrü Efe’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.
Şükrü Efe, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Efe, basın mensuplarının ‘cinayeti neden işledin’ sorusunu ise yanıtsız bıraktı.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tinerle sobayı yakmaya çalışan bir kişi yanlışlıkla kendini yaktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 kişi, yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken şüpheli gözaltına alındı.
Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.
Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.
Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.
Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…
Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.
Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil
Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.
Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.