Kayseri´de 1 yıl önce 15 yaşındaki kız ile ailelerin isteğiyle imam nikahı kıyılarak karı koca hayatı yaşayan ve 1 çocuk sahibi olan sanığa 18 yıl hapis cezası verildi.
Geçtiğimiz yıl 17 yaşında olan şüpheli H.D., o tarihte 15 yaşında olan N.C. ile sevgili oldu. İddiaya göre, daha sonra ailelerini ikna eden çifte, 2016´da imam nikahı kıyılarak, düğün yapıldı. 17 yaşındaki H.D. ile 15 yaşındaki N.C. o tarihten itibaren gayri resmi olarak karı koca hayatı yaşadı. N.C. hamile kaldı ve çocuk hastanede dünyaya geldiğinde annenin yaşının küçük olduğu tespit edildi. 18 yaşında baba olan H.D. hakkında kamu davası açıldı.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuksuz sanık H.D. (18) mağdure N.C.(16) ile avukatlar hazır bulundu.
Mağdure ile ailesi sanıktan şikayetçi olmadıklarını söylediler. Sanık H.D. ise eşini sevdiğini, rızası ile düğün yaptıklarını ve 1 çocukları olduğunu söyledi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanığın suçunun sübut bulduğu gerekçesiyle sanık H.D.´ye ´çocuğun nitelikli cinsel istismarı´ suçundan 18 yıl hapis cezası verdi. Yargıtay, yerel mahkemenin verdiği 18 yıl hapis cezası kararını onarsa, sanığın hapis cezası kesinleşecek.
Karar sonrası mağdure N.C. karara tepki göstererek, ?Eşime 18 yıl hapis cezası verdiniz. Eğer tutuklanırsa ben küçük çocuğum ile ne yapacağım? dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.