ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ

ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ

KOCASİNAN´IN ÇINAR´LARINI KAFE SİNAN´DA AĞIRLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte ilçenin büyüklerini 7´den 70´e herkese hizmet veren Kocasinan Akademi Kafe Sinan´da misafir etti. Hoş sohbetlerin gerçekleştiği programda Çolakbayrakdar çifti, büyüklerin elini öpüp, gönüllerini aldı.

Kocasinan Akademi Mimarsinan Tesisindeki Kafe Sinan´da konuklarını ağırlayan Çolakbayrakdar çifti, onlarla tek tek ilgilenip, sohbet etti. Yaşlıların hayır duasını alan Çolakbayrakdar çifti, onlara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu. Büyüklerin de Çolakbayrakdar çiftine duydukları sevgi ve gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı. Büyüklerle keyifli sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, ?Hep dile getirdiğim gibi Kocasinan büyük bir aile. İşte bu aile, her geçen gün daha mutlu ve daha huzurlu bir hale geliyor. Geleceğe köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz. Bu çerçevede her zaman hizmetlerimizle onların yanlarında oluyoruz. Amacımız; onların özel olduklarını hissettirmektir? ifadelerini kullandı.

Büyükler ise verilen hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Fatma Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı