Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun bir tempoda çalıştığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, asfalt sezonunun sonuna yaklaşmalarına rağmen yol çalışmalarının yoğun tempoda sürdüğünü söyledi.
Vatandaşların keyif alabileceği ve yaşamaktan mutluluk duyacakları alanlar inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz için artık asfalt sezonunun son çalışmalarını yapıyoruz denilebilir. Ekiplerimiz yaz-kış demeden yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Ancak asfalt uygulaması için belirli bir sıcaklık gerektiğinden, hava sıcaklığı belli bir seviyenin altına düştüğünde veya yağış olduğunda asfaltlama işlemi sahada yapılamamakta; buna rağmen yol çalışmalarımız aksamadan devam etmektedir. Yaz aylarında 40 dereceyi aşan sıcaklıkların altında, asfaltın ekstra sıcaklığıyla birlikte yoğun bir tempoda çalıştılar. Ellerine, emeklerine sağlık. Havalar soğumuş olsa da, yazın gösterdikleri özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürmektedirler. Kocasinan’ın her bir köşesinde daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak, ulaşımda daha hızlı ve güvenli bir trafik akışı sağlamak ve hemşehrilerimize her noktada rahat erişim imkânı sunmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Hepsine emekleri için teşekkür ediyoruz. Bizlerin asli görevi, vatandaşa hizmet etmektir. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2025 yılı programındaki hedeflerimizi tamamladıktan sonra 2026 yılı için de her noktada hemşehrilerimize daha nitelikli hizmet sunmanın gayreti içinde olacağız. Daha yoğun bir tempoyla çalışmaya devam edeceğiz" İfadelerine yer verdi.
“Bütün gayretimiz daha konforlu bir Kocasinan içindir”
Kocasinan’ın her alanında çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, "Yapılması gereken tüm çalışmaları program dâhilinde gerçekleştirecek ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.