ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

İKİNCİ BAHAR NİKAHI

Kocasinan´da 40 yıllık evliliklerinin ardından birlikte mutluluğa ikinci kez ?Evet´ diyen İlyas Subatan ve Gülü Aksu çifti, Kocasinan Belediyesi´nin nikah salonunda ikinci baharını yaşadı.  Sürpriz yaparak çiftin nikahlarını kıyan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, onların mutluluklarına ortak oldu. Anne ve babalarının nikahlarının kıyılmasına şahitlik eden çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu´nda İlyas Subatan ve Gülü Aksu, 40 yıllık birliktelikten sonra yaşanan kısa bir ayrılığın ardından kıyılan nikahla tekrardan hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahını kıyan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ailenin toplumun çekirdeği olduğunu belirterek, ?Öncelikle Allah mesut, bahtiyar etsin. İlyas amcamız ve Gülü teyzemize yuvalarında huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. İkinci baharlarını yaşadıkları bu mutlu günde nikahlarını kıymaktan mutluluk duydum. İlçe sakinlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her zaman yanlarındayız.? ifadelerini kullandı.

Tekrardan evlenen çift, unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmek için Başkan Çolakbayrakdar ve ailesiyle birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti
Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü
Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi