DOKTOR BAŞKANDAN FİLYASYON VE AŞILAMAYA 24 YENİ ARAÇ

BUGÜNE KADAR FİLYASYON EKİPLERİNE 4 MİLYON TL DESTEK SAĞLANDI

Anahtar Kelimeler: DOKTOR BAŞKANDAN FİLYASYON AŞILAMAYA
DOKTOR BAŞKANDAN FİLYASYON VE AŞILAMAYA 24 YENİ ARAÇ
Güncel 21.02.2021 16:23:00

EDİTÖR

KURUM BÜLTENİ

Haberi Sesli Oku

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  pandemi ile mücadelenin en önemli unsurlarından filyasyon ekipleri ile aşılama çalışmalarına şoförleriyle birlikte 24 yeni araç daha tahsis etti. Başkan Büyükkılıç’ın “Doktor” kimliğiyle salgının kontrol altına alınması amacıyla özel önem verdiği filyasyon ekiplerine bugüne kadar sağlanan desteğin maliyeti 4 milyon TL’ye ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi, korona virüs ile mücadelede halkın sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca çalışan filyasyon ekiplerine desteğini ara vermeksizin sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda filyasyon çalışmalarının başladığı ilk günden itibaren kentteki sağlık camiasına 63 araç ve 84 personel ile güçlü bir destek verilerek, belediyenin tüm imkânları koronavirüs ile mücadelede seferber edilmişti.  İl Sağlık Müdürlüğü’nün talepleri doğrultusunda filyasyon çalışmaları ile aşılama çalışmalarında kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni 24 araç ve 24 personel desteği verildi. Bu kapsamda Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ile Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Büyükşehir Belediyesi önünde İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere hazır edilen yeni araçları inceledi.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Her şeyden önce pandemi süreci nedeniyle kamu, kurum ve kuruluşları arasındaki dayanışmanın en güzel örnekleri Kayseri’de sergileniyor ve sağlıklı hızlı kararlar alıyoruz. Üzerimize düşen ne varsa hiçbir tereddüt göstermeden desteklerimizi esirgemiyoruz” dedi. Bugüne kadar 63 araç, 84 personel ile filyasyon ekibine araç desteği sağladıklarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Bu süreçte de yine 24 sıfır aracı, şoförleri ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü’müze filyasyon  odaklı hizmet etmek amacıyla teslim edeceğiz. Çalışkan, gayretli Büyükşehir Belediyemiz ekibine, bizimle uyum içerisinde çalışan sağlık müdürümüze ve onun ekibine, şehir hastanemizin kıymetli başhekimine, gururumuz olan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültemizin gerek üniversite rektörü, gerek dekanı ve oradaki aşı konusunda araştırma yapan ekibine ve bütün bu güzellikleri bizlere yaşatan, vesile olan destek veren Kayserili hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Mazeretsiz şehre hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, Kayserililerden bir doktor başkan olarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami şekilde uyulmasını, tedbirin elden bırakılmamasını istedi.

Pandemi sürecinde filyasyon çalışmalarında kullanılan araçlar ile aşılama çalışmaları için kullanılacak araçların Belediye’ye maliyeti 4 milyon TL olurken, yeni araçlar ve personel, 22 Şubat Pazartesi günü İl Sağlık Müdürlüğü emrinde çalışmaya başlayacak.

Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.