EĞİTİM BİR SEN´DEN BÜYÜKKILIÇ´A

EĞİTİM BİR SEN´DEN BÜYÜKKILIÇ´A

NEZAKET ZİYARETİ

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın KALKAN ve beraberindeki heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ´ı makamında ziyaret etti. Konuyla ilgili Eğitim-Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube başkanlığından açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre Aydın Kalkan Kayseri´de eğitimcilerin bazı taleplerinin bulunduğunu özellikle ulaşım anlamında eğitim çalışanlarının Büyükşehir Belediyesinden bazı talepte bulunduklarını ifade etti. Aydın KALKAN açıklamasında bilindiği üzere eğitimcilerimiz Uzak mahallelere ve ilçelere gidiş-geliş yapmakta, zaman zaman hem ücret hem de sefer planlamaları ile alakalı sıkıntılar yaşamaktadır. Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ sürekli eğitimcilerin yanında yer almaktadır.  Biz de başkanımızla bu sıkıntıları paylaştık. ifadelerini kullandı.

Aydın KALKAN, Kayseri eğitiminin nitelik anlamında daha yüksekleri görebilmesi için belediye imkânlarının çocuklarımıza ve eğitimcilerimize daha rahat ulaşmasını konuştuk. Başkanımzın ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. dedi. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ, eğitiminin daha nitelikli hale gelebilmesi için ellerinden gelen bütün kolaylığı sağlamaya çalıştıklarını, bu anlamda istişarenin önemli olduğunu ifade etti. Ziyarette Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanvekili Abdullah KARABULUT, Başkan Yardımcıları Mehmet Emin ASLANTÜRK, Hacı SARI, Latif KÜÇÜK, Ahmet KUCUR ve Bayındır Memur Sen Kayseri Şube Başkanı Ragıp AKKURT da hazır bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret