ERKİLET’TE AİLE FACİASI

ERKİLET’TE AİLE FACİASI

Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde cinnet geçiren şahıs eşini ve üvey çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendi canına kıymak istedi.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Erkilet- Osmangazi Mahallesi Yunus Emre Caddesi'ndeki 3 katlı apartmanın en üst katındaki dairede meydana geldi.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Kaya D. isimli şahıs henüz bilinmeyen nedenle eşi Hörmet K. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda cinnet geçiren koca  mutfaktan aldığı bıçakla eşini ile üvey kızı Y. N. S.’yi boğazından bıçakladı.

Aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya D. evden ayrılıp, Erkilet Bulvarı'na çıkarak, polis ve sağlık ekiplerini çağırdı.

İhbar  üzerine katil zanlısının  bulunduğu bölgeye ve eve  polis ve sağlık ekipler sevk edildi. Eve gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, henüz 20 yaşındaki talihsiz eş Hörmet D. ile ilk evliliğinden olan kızı 1.5 yaşındaki kızının  yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kendisi  de yaralı olan katil zanlısı koca  ambulansla  Şehir Hastanesi'ne nakledilerek tedavi alınırken; hayatlarını kaybeden anne ve kızının cansız bedenleri, polis ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Devlet Hastanesi morguna götürüldü.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynak : İHA

11 kaçak göçmen Yunus Timleri’ne yakalandı
Kayseri'de okul ve çevreleri denetlendi
Alkol kaçakçılarını boş şişeler ele verdi
Aranan cezaevi firarisi bazanın altından çıktı
Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi
54 yıl hapis cezası bulunan kadın yakalandı
Aranan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Tartıştığı eski eşini ve babasını vurdu
Çok sayıda tarihi eser ele geçirildi: 1 gözaltı
"kız alıp verme" kavgasında 4 tutuklama
"Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu"
DEAŞ üyesi sanığa hapis cezası
Zehir tacirine 10 yıl hapis cezası
Kaza ihbarına giden ambulans kaza yaptı: 3 yaralı
30 yakalama kararı ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan kadın yakalandı